Férj/férfi nélkül lehet teljes életet élni szerintetek?
Na nem a mostanában divattá vált szingliségre gondolok mint a Szex és New Yorkban, hanem mikor valaki keresgél, de nem találja meg azt a férfit akivel boldog lehetne.
Több olyan nőt is ismerek akik mellett nincsen férfi, de így is jól megvannak hosszú-hosszú évek óta. Igaz gyerekük az van (nem tudni ki az apjuk, vagy egy kb 1 éves kapcsolatból fogantak) de nem tudom ez mennyire lehet valóban boldog élet.
Szerintem ez leginkább alkat kérdése. Ki ilyen, ki olyan.
Rosszul hangzik, de én párkapcsolat, és érzelem függő vagyok. Én valószínűleg nem tudnék hosszabb időt pár nélkül lenni. Szükségem van arra a biztonságra, a szeretetre, szerelemre, az érzelmekre, és nem utolsó sorban a szellemi partnerre (meg nyilván azért a testiség sem elhanyagolható, bár számomra ebben az esetben többedrangú kérdés)amit egy férfi optimális esetben nyújtani tud.
Van, aki ezt jobban viseli, vagy valahogy máshogy pótolja ezeket az igényeit. Pl háziállatot tart, és vele törődik, vagy a barátai pótolni tudják, hát, nem vagyunk egyformák!
23:35 vagyok
közben írtak:) nem a közvetlenül előttem lévőre, hanem az azelőtti válaszolóra gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!