Kompromisszumok márpedig kellenek. De ez már túlzás, nem?
Szerintem elöször mondd le neki azt, amit itt leirtál, hogy ez neked nem jó, ha állandóan komtrollálni kell magadat, mert a legtöbb téma szerinte tilos köztetek. Ha ezt nem érti meg, akkor ne erölködj, hanem szakitsd meg a kapcsolatot, mert ebbe te fogsz tönkremenni.
Nem teljesen elképzelhetetlen, hogy idövel észre jön és újta tudjátok a barátságot inditani, de nem biztos.
Egyebként az is lehet, hogy egszerüen kinötétek ezt a barátságot, mindketten idösebbek lettetek és megváltoztatok. Nem irtál kort, de lehet jelentösége.
Túlzás. Meg különben is mi az, hogy most azért mert együtt voltatok, nem beszél veled csajozásról meg ilyesmi...
Ha ebbe belemész, az már nem igazi barátság. Nem olyan, amikor mindent meg tudtok beszélni, stb.
Szóval szerintem ennek nincs értelme, hagyd a francba.
Hát, barátság után kapcsolat, utána megint barátság, ez nem működik. Tapasztalatból mondom. Nekem is volt hasonló sztorim, de mi a kapcsolat után sokáig nem találkoztunk, h magunkban elrendezhessük a dolgokat. Azóta néha összefutunk, de pl. a párkapcsolat téma nálunk is csak említés szintjén van meg. Kimondva nem lett, h ne beszéljünk róla, de mindketten érezzük h így a jobb. Azóta sokkal felületesebb dolgokról beszélgetünk csak: suli, család, munka, ilyesmik. Szóval annyira, mint régen, h lelkizés, mindent megosztunk egymással, ilyen már nincs. De véleményem szerint jobb így mindkettőnknek.
Szóval aki összejön a legjobb barátjával, annak számolnia kell az ilyesfajta következményekkel. A kérdésre a válasz: nem, nem jöhet rendbe.
20/L
Azért ez nem törvényszerű. Nekem az egyik legjobb barátom is férfi. Egyszer lefeküdtünk, annyi lett a folyománya, hogy egy hétig kicsit kínos volt, de túllendültünk rajta.
A mai napig nagyon jóban vagyunk, sokat beszélünk telefonon, sok közös program van. Időközben férjhez mentem, a férjemmel is jóban van. A férjem tudja, hogy mi történt, de tisztában van vele, hogy akkor lehetett volna folytatása, ha azt akarjuk, de nem lett, így máskor se lesz.
Emberként nagyon szeretem a srácot, nem sokat változtatott a helyzeten, hogy mi történt.
Ez inkább attól függ, hogy ki hogyan kezeli a szitut. A jelek szerint a barátod nem tud mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!