Barátnő az ilyen? Mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Mindig fel szoktuk köszönteni egymást az ünnepeken ajándékkal. Neki nemrég névnapja volt, de nem vettem neki semmit mert nem volt pénzem. Mondtam is, hogy csak úgy megyek el a kis összejövetelére, ha nem bánja ha csak később adok ajándékot. Azt mondta, hogy semmi baj. De az este folyamán háromszor is felhozta, hogy én nem vettem neki ajándékot...2011. jún. 7. 23:39
11/11 anonim válasza:
Nem értem mi ez az ajándék mánia. A férjemmel volt olyan helyzetünk (akkor még csak együtt éltünk), hogy nagyon nem volt pénzünk. Születésnap akkor is volt, meg névnap, meg húsvét meg minden és túl tudtuk élni ajándékok nélkül. Tudtam, hogy ha lenne pénze venne valamit, de mivel tisztában voltam vele, hogy kajára is gondunk van egy percig se hisztiztem még magamban sem, hogy nem kaptam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!