Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én örülök az életnek?

Csak én örülök az életnek?

Figyelt kérdés

Ma töltöttem be a 39 évemet.

Az ember a születésnapján mindig elgondolkodik,hogy jól él-e,jól döntött bizonyos kérdésekben,mi az ami kimaradt vagy nem kellett volna átélnie.

Én is elgondolkodtam.Voltak az életem során rossz döntéseim.Voltak fájó időszakok,és voltak olyan események amit sosem bántam meg..Ma végül is rájöttem,hogy ebben a rohanó,elkeseredett,indulatos világban én boldog vagyok.

Boldog vagyok,mert egészséges vagyok,mert van egy csodás fiam akire büszke vagyok,aki tisztességes felnőtt ember lett.Boldog vagyok,mert egy csodálatos férfi mellett élek.Örülök,hogy a 2 testvérem akik a világot jelentik nekem egészségesek,és jól megvannak.Hogy fontos vagyok nekik.

Nem vagyok gazdag ember.Soha nem voltam Amerikában vagy Európán kívül.Igazából külföldön sem voltam sok helyen.Mégis örülök annak,hogy ahol voltam azt láthattam.Nincsenek drága cuccaim,de végül is nincs is szükségem rá..Valamiért elégedett vagyok avval amim van..

Nincs diplomám,nincs jogosítványom,és nyelvvizsgám,mégis boldog vagyok,mert ezek nélkül is úgy élek ahogy mindig is szerettem volna..

Bocsánat,hogy leírtam,de olyan jó érzés nem csak panaszkodni hanem örülni az élet apróbb örömeinek..

Köszönöm,hogy elolvastátok..

2011. jún. 7. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!:)

Jó tudni,hogy azért még vannak ilyen emberek,és a kor előre haladtával se savanyodnak be.Remélem ilyen maradsz a nyugdíjas éveidre is,bár az messze van még!:)

Én még csak 17 éves vagyok,és én is így gondolkodom,és most lehet,hogy azt mondjátok,hogy ez természetes,hiszen fiatalon semmi gondja nincs az embernek.De van,még ha nem is olyan nagy problémák,mint az idősebb korosztálynak.Próbálom mindenben a pozítivumot látni,és optimista lenni,és annyit nevetni amennyit csak lehet,és kiélvezni az élet minden percét,és apró örömét,mert nem sokáig tart,és csak 1 van belőle!!!;)

17/L

2011. jún. 7. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Boldog születésnapot! :)

Szeretek ilyen sorokat olvasni. Én is pozitív ember vagyok, szeretem az élet apró örömeit, és van egy "bolond" családom, akiket pont azért szeretek, amilyenek... Kell ennél több?

Ismerősök szokták kérdezni néha,hogy mitől vagyok teljesen feldobódva. Aztán a válaszomon elcsodálkoznak és lehülyéznek :) A válaszom pedig általában az, hogy egész délután a kedvenc zenéimet hallgattam és ugráltam rá, vagy csak ettem egy szelet csokit. :) Ezt most nem is tudom,miért írtam le, de talán azért, mert ők folyton panaszkodnak mindenen...

Remélem nekem is ilyen boldog életem lesz 20 év múlva :)

19/l

2011. jún. 7. 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy előző válaszoló vagyok.

Esetleg megosszátok velünk a pozitívságnak a titkát? Hogy megy ez nektek?

Ha nekem 2-3 dolog nem sikerül egyszerre, akkor máris nagyon kivagyok, és hiába van mellettem még több pozitív, mégse tudom megfelelően értékelni.

2011. jún. 7. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem ma sikerült kificamítani a vállamat, úgyhogy most örülök hogy élek :)
2011. jún. 7. 22:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Jó érzés,hogy nem csak én gondolkodom így.

Kedves férfi honfitársam..:) Igazad van,hogy egy valamivel én sem tudok mit kezdeni.Mégpedig avval,hogy tudomásul veszem hogy jövőre már 40 éves leszek,de 20 évesnek érzem magam.Nem vagyok egy manöken alkat,de fiatalos vagyok,akár le is tagadhatnék 10-15 évet..De nem teszem..Jobban tetszik az a bók amikor megtudják,hogy nem 30 hanem 39 éves vagyok,hogy "hűűűű,de jól nézel ki,nem is látszol annyinak..:)

A fiataloknak is elmondanám,hogy azért mert valaki 14 vagy 17 vagy akár 30 vagy 50 éves,még lehetnek gondjai,lehetnek fáradtak,és lehetnek szomorúak..Sokszor sokkal magányosabbnak érzi magát az ember fiatalon,mert úgy érzi bármikor nagyot hibázhat..Én is voltam így.Volt hogy aggódtam,sírtam..De rájöttem,hogy nincs értelme mert jobb úgysem lesz..Így bármi történt vagy történik mindig mondom a varázsmondatomat.

"minden rosszban van valami jó!"

Mondok pár példát.

Halláskárosult vagyok.Vagyis elég rosszul hallok,bár nem kell kiabálni,vagy szájról olvasnom,de a sziszegéseket nem hallom meg például..Mégis örülök ennek is,hiszen nem vagyok teljesen süket,és ha elmegyek túrázni örömmel hallom a madarak énekét,és olyan jó hallani az én botfülemmel egy jó zenét..Azon is jókat mosolygok,hogy amikor érzem,tudom utánam sziszegnek,akkor nem bosszantanak fel a "férfiak" akik bókolnak,mert úgysem hallom őket..:)

Vagy vegyünk mást..Elváltam egyszer..Mégis örülök annak,hogy volt egy férjem aki végül is sosem bántott,mindig jó volt hozzám.Az,hogy mégsem sikerült ez csakis a kettőnk hibája volt,de végül is jó hogy volt ez a házasság mert a fiam ebből a kapcsolatból született.Mindennél többet ér nekem,hogy ő van nekem.Végül is a válóperemnek is örülök,mert ha nem így döntünk ,akkor ma nem ismerem meg a legcsodálatosabb férfit akivel lassan 12 éve boldog vagyok..

Az élet apróbb örömeit is igyekszem észre venni ahogy itt is írta valaki..

Vannak dolgaim amit sokan megmosolyognak.Pl: soha nem lépek rá egy csigára sem.Ha sok csiga van az úton inkább összeszedem,és a fűre rakom őket..Ilyenkor mindig azt képzelem be magamnak,hogy bár nem hallom,és képtelenség,de a csigának is jó napot szereztem :)

Az idők folyamán rájöttem,hogy kár csakis a rosszra gondolni..Ha rossz ér,rögtön nézem a másik oldalát aminek örülhetek..Nem tudok nyaralni menni?? Nem baj,de eltudok menni a kékes tetőre egy jót kirándulni.Az is szép. Kirúgnak az állásomból? Nem baj,legalább új emberekkel fogok megismerkedni az új munkahelyemen.

Mindig van valami jó..

2011. jún. 7. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Boldog születésnapot így utólag.

Örvendek, hogy ezt leírtad, jó ilyet olvasni, mosolyt csaltál az arcomra:)

Mi a párommal gyakran elmélkedünk ilyen dolgokon, hogy de szép is az életünk elértünk amit elértünk (bejutottunk mindketten egyetemre ahova szerettünk volna), van egy fantasztikus párkapcsolatunk már több éve, fiatalkorunk ellenére, egészségesek vagyunk és van egy csodálatos családunk (mármint a szülők, testvérek, nagyszülők).

Az apróbb gondok, vizsgaidőszak, stressz, idegeskedés velejárója a mostani életünknek de át tudunk lépni rajta...Veszekedni nem veszekedünk, mindig nevetésbe torkollik a dolog...én szeretek nevetni és a párom mindig megnevettet, ő szeret megnevettetni. Vannak barátaim és van egy olyan barátnőm aki bearanyozza a napjaimat...ez is nagy ajándék. Jó volt ezt is leírni:) a sok negatív kérdés között...

Most pedig megyek vissza tanulni...holnap vizsga:) de ez ugye velejár:D csap pozitívan!

21-L

2011. jún. 8. 09:41
 17/19 anonim ***** válasza:

válasz a zenében ==>

Brigád : Méreg

" Mutasd meg, magyarázd el, hogy mitől lenne jobb, ahogy te az életet gondolod

Mert ha pozitívan gondolkodsz, és optimistán élsz, lehet, hogy csak magadat ámítod

Értsd meg, hogy semmi sem lesz jobb

Csak a félelem, vagy a fájdalom nagyobb

Értsd meg, a világban ez van

Az élet szenvedés csak untalan

Depresszió

Fejest a sötétségbe

Ugorjunk kéz a kézbe

Ne érjen minket többé napsugár

Zuhanjunk a mélységbe

Megtörve és kiégve

Úgysem kerülhetjük el ami ránk vár

Léptem bizonytalan

Gondolatom gyáva

Én nem verhetek életet

A haldokló világba

Lelkemet zsarolják

Nap mint nap koldusok

Agyamat mossák

Cím nélküli doktorok

Törvényekkel hajtanak

A törvénytelenségbe

Nem találom a helyem

Sem idõben se térbe

Keresem a választ

A kopott falakon

A rég lecsengett szavakon

A nappalban az éjszakában

Kutasd fel, keresd meg az élet értelmét ebben a világban, ami egy nagy rakás szemét

Mert ha elhiszel mindent amit látsz, elvesztél már rég te csaló, lelketlen emberiség "

F/24

2011. jún. 8. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek, boldog szülinapot utólag, tényleg jó olvasni, hogy vannak ilyen emberek is. :)

ma 15:22-nek, így is lehet, de miért jobb ez, mint pozitívnak lenni? :) ha "Úgysem kerülhetjük el ami ránk vár" akkor miért ne érrezük jól magunkat addig, miért kell végigszenvedni azt, amit élvezni is lehetne? Az emberen múlik, hogy boldog vagy boldogtalan, függetlenül a körülményektől. Szabad a választás, de nem értem, miért lenne jobb az, amiről te írtál.

2011. jún. 8. 19:19
 19/19 anonim ***** válasza:
csak meg mutatam ezt az oldalt is :) ennyi !
2011. jún. 9. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!