Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tivadar névről mi a véleményet...

Tivadar névről mi a véleményetek? Hogy lehet becézni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 16:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
akkor legyen a 2. neve a Tivadar, az első neve meg ami neked tetszik :)
2011. jún. 7. 16:18
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor adjátok mindkét nevet neki és használjátok a Dávidot. Így a párod és a te kívánságod is teljesül!!!
2011. jún. 7. 16:19
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
Még nem is hangzik olyan rosszul, hogy Dávid Tivadar. Persze függ a vezetéknévtől is, de szerintem is ez a legjobb kompromisszum!
2011. jún. 7. 16:20
 14/27 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ez a második neves dolog egy hüleség, majd ha akar a gyerek vesz fel magának második nevet.
2011. jún. 7. 16:21
 15/27 tetris ***** válasza:
0%
Tivadar! Olyan molyírtó szagú, dohos, penészes, ráncos, puhány, nyafogós,........á ne!!!!!!!
2011. jún. 7. 16:22
 16/27 A kérdező kommentje:

A 2 keresztnév név jó ötlet, eddig ilyenre nem is gondoltunk xD

Igaz a vezetéknév elég hosszú + 2 keresztnév ,de nem baj majd megoldjuk. Köszönöm a válaszokat! :)

2011. jún. 7. 16:24
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Hát most kövezzetek meg, de nekem nem öreguras. Sőt, nekem kifejezetten tetszik. Becézés passz, bár ez egy tipikusan olyan név, amit nem szoktak becézni...
2011. jún. 7. 16:24
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
16.18 vagyok, nekem is tetszik egyébként :D
2011. jún. 7. 16:25
 19/27 anonim ***** válasza:

Wampa, már miért lenne hülyeség? Életemben nem hallottam olyat, hogy valaki felnőttként második nevet vett fel :) Az vagy van, vagy nincs. nekem tetszik ez a hagyomány, pedig nekem is két nevem van és kezdetben utáltam. Nagymamám keresztnevét kaptam meg másodiknak, én választottam a két névből, a másikat csak adminisztratív ügyeknél veszem elő. Szerintem ez jó megoldás.

Kérdező: szerintem a hosszú vezetéknév sem gond, főleg hogy egy rövidebb név van középen. A Dávid a kedvenc fiúnevem! :)

2011. jún. 7. 16:27
 20/27 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon komoly, öreges hangzású.Tivinek lehetne becézni, így, becézve nem rossz.
2011. jún. 7. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!