Tivadar névről mi a véleményetek? Hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 16:06
11/27 anonim válasza:
akkor legyen a 2. neve a Tivadar, az első neve meg ami neked tetszik :)
12/27 anonim válasza:
Akkor adjátok mindkét nevet neki és használjátok a Dávidot. Így a párod és a te kívánságod is teljesül!!!
13/27 anonim válasza:
Még nem is hangzik olyan rosszul, hogy Dávid Tivadar. Persze függ a vezetéknévtől is, de szerintem is ez a legjobb kompromisszum!
14/27 anonim válasza:
Szerintem ez a második neves dolog egy hüleség, majd ha akar a gyerek vesz fel magának második nevet.
15/27 tetris válasza:
Tivadar! Olyan molyírtó szagú, dohos, penészes, ráncos, puhány, nyafogós,........á ne!!!!!!!
16/27 A kérdező kommentje:
A 2 keresztnév név jó ötlet, eddig ilyenre nem is gondoltunk xD
Igaz a vezetéknév elég hosszú + 2 keresztnév ,de nem baj majd megoldjuk. Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 7. 16:24
17/27 anonim válasza:
Hát most kövezzetek meg, de nekem nem öreguras. Sőt, nekem kifejezetten tetszik. Becézés passz, bár ez egy tipikusan olyan név, amit nem szoktak becézni...
18/27 anonim válasza:
16.18 vagyok, nekem is tetszik egyébként :D
19/27 anonim válasza:
Wampa, már miért lenne hülyeség? Életemben nem hallottam olyat, hogy valaki felnőttként második nevet vett fel :) Az vagy van, vagy nincs. nekem tetszik ez a hagyomány, pedig nekem is két nevem van és kezdetben utáltam. Nagymamám keresztnevét kaptam meg másodiknak, én választottam a két névből, a másikat csak adminisztratív ügyeknél veszem elő. Szerintem ez jó megoldás.
Kérdező: szerintem a hosszú vezetéknév sem gond, főleg hogy egy rövidebb név van középen. A Dávid a kedvenc fiúnevem! :)
20/27 anonim válasza:
Számomra nagyon komoly, öreges hangzású.Tivinek lehetne becézni, így, becézve nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!