Megbuktam fizikából és szüleimnek hogy mondjam el? ( nem kérek tanulja vaze válaszokat kössz :D)
Szia!
Én a 2. OKJ-met csinálom, tehát a hátam mögött van 16 év iskola. A tavalyi évben félévkor buktam meg mikrobiológiából, soha semmi másból.
Amikor mondtam Anyumnak, hozzátettem, hogy 16 éve tanulok, a bukást is ki kell próbálni. Azt hittem hirtelen, hogy keresztbe lenyel, de aztán csak annyit mondott, hogy ha lehet kicsit komolyabban fogjam fel a dolgokat. Hány éves vagy?
Kedves Utolsó!
És a bizonyítványával mit kezd? Abban benne van a bukás. Egy valamire való szülő megnézi a gyereke bizonyítványát....
Vagy tévednék?
Szerintem nem kéne hazugságra biztatni a Kérdezőt.
Mondja el otthon, hogy mi történt. Ember, tehát hibázhat.
De ha a bukás mellé még hazudozik is, akkor szerintem rohadt nagy gáz lesz a szüleivel.
engem egyszer elhúztak matekból.
anyám iszonyat pipa volt, de tudta, h nem vagyok májer, és a tanár is direkt szemétkedett, és megalázott, ahol tudott. kipécézte magának a gyengébb matekosokat, és direkt szívatta őket...
nem tiltott el semmitől, de mellette kőkeményen tanulnom kellett, magántanárt fizette, ezért nagyon hálás vagyok neki. meglett a pótvizsgám, utána is volt magántanárom, mert a sulis tanár akkora suttyó volt, h nem elmagyarázta a dolgokat, hanem csak annyit mondott, h figyeljünk, és maradjunk csöndben. pedagógus az ilyen???!!!!
a reál tárgyak nehezebbek, nem mindenkinek áll rá az agya. ha töriből vagy magyarból buknál, akkor az nagyobb szégyen lenne, mert ahhoz csak le kell ülni, és megtanulni.
szóval minden nap 2 óra tanulás, és meglesz a pótvizsga!
Ezen behaltam! :D
Ez most komoly???
Gratulálok!
11:57: Bocsi, de szerintem egyik se nagyobb szégyen, mint a másik, nekem pl a töri nem megy (nem bukásra állok, csak küzdök a négyesért) mert hiába ülök le megtanulni, nem ragad meg, ellenben a term. tudományok könnyebben mennek.
Kérdező, szerintem ne köntörfalazz csak mondjad, azzal jársz a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!