Tetszik a bátyám barátnője, mitévő legyek?
Szia!
Én azt ajánlom próbáld elfelejteni. Nagy bunkóság lenne, ha elvennéd tőle a szerelmét. Attól még, hogy el tudtok beszélgetni, nem biztos, hogy neki is bejössz. Én 20 éves vagyok. Már régóta járok egy fiúval. Van egy öccse, akinek nagyon tetszem, mert mondta is. Én leállítottam, de néha jól esik, amikor körülöttem legyeskedik, és szinte lesi minden kívánságomat! :) Lehet, hogy a csaj is így érez! Lehet, hogy csak jól esik neki, hogy veled jókat lehet beszélgetni... A bátyád fogta meg magának ezt a csajt. Felejtsd el kérlek! Ne tegyél ilyet, mert még visszaüt. Abba belegondoltál, hogyha elvennéd a bátyádtól, akkor a testvéri kapcsolatnak egy időre lőttek? Sőt, az is lehet, hogy lesz pár boldog hónapotok, de ha a csaj ilyen könnyen összejött veled, akkor olyan könnyen összejöhet egy másik pasival, vagy épp megint a bátyáddal! Én nem tenném a te helyedben! Fontold meg!
Ezt hagyd elmenni.
Talán ha belegondolsz fordított szituba, mintha a te barátnőd lenne, és tesóddal összejönne hogy éreznéd magad ?
Hátha ez segít.
Attól, hogy nem vagytok a legszorosabb kapcsolatban tesóddal, mégis többet jelent tesónak lenni, mint azt felrúgni egy lány miatt. Gondolj bele, ha valami történne tesóddal véletlenül. Különösen ha összejönnél a barátnőjével. Mit éreznél ? De ha nem is történne semmi, ha veled történne valami tesód biztos ugrana hogy veled lehessen, de ha megteszed e lépést összejönni a szerelmével, akkor már lehet meggondolja.
Ne csináld . Van még sok sok hal a vízben.
A lány pedig szereti, mint minden lány, ha csapják neki a szelet, és szeret flörtölni. Ez nem jelenti, hogy többet jelentenél neki, mint tesód. De most fürdőzik a jódolgában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!