Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változhatnák meg?

Hogyan változhatnák meg?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy baj van velem, de változni szeretnék. Nekem semmi se jó, szerintem csak az jó amit én csinálok. Én lenézek másokat, hogy hogy néznek ki(pedig nem tehetnek róla) meg milyen a tartásuk meg ilyenekért.Nagyon idegesitő, legszivesebben felpofoznám magam. Mit tegyek? Bunkó válaszolók kiméljenek.
2011. jún. 6. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nézz magadba,hogy te sem vagy tökéletes.másokkal meg ne foglalkozz,idegenekkel
2011. jún. 6. 19:56
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem az már haladás, hogy észrevetted, változtatnod kéne a hozzáállásodon. Szerintem állj egy tükör elé, és kérdezd meg magadtól, hogy ez biztos te vagy? Megéri, hogy másokat lenézel? Emberek milliói élik le úgy a napjaikat, hogy előítéletesek, és arra nem is gondolnak, hogy azoknak az embereknek akiknek pl. rossz a tartásuk, miért vannak így. pl lehet hogy gerincferdülése van annak a szerencsétlen embernek, amiről ő nem tehet.. Próbáld meg észrevenni mindenkiben az értéket, akiben pedig nem tudod, próbálj meg átnézni rajta( ha idegen )
2011. jún. 6. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

mark86

önbizalom hiányos vagy,majd ha elfogadod önmagad,mások sem érdekelnek...

2011. jún. 6. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) jöhetnek még
2011. jún. 6. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
*változhatNÉK
2011. jún. 6. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom,sokszor én is így vagyok vele,hogy nem jó semmi.

Próbálok mindenhez "jó képet vágni",de belül érzem,hogy nem igazán tetszik az a dolog csak nem akarom mindig szóvá tenni,hogy ne legyen veszekedés...

2011. jún. 6. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, sztem is Márknak van igaza :). Én is ilyen lettem, mint te, pedig régen nem voltam. Amióta látom a magam hibáit, direkt keresem a másikét is. Olyan ez, mint valami versengés. Egy barátnőm egyszer lecsúnyázott. Eléggé meglepett, direkt sokkolt mert legalább tőle nem vártam ezt el. Erre mi derül ki? Ő sem elégedett magával, utálja az orrát, meg hogy alacsony (163-165 cm), meg hogy szerinte kicsik neki.. Egyszer megdícsérték, hogy egy hercegnőre hasonlít (nem emlékszem melyik, de valós személy és szép is), erre pár perce odajön hozzám a barátnőm, hogy de megszépültem. Boldog volt, hogy őt szépnek mondták (amugy tényleg az, csak ő látja magát csúnyának), és már nem kereste más hibáit.
2011. jún. 6. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!