A barátaimat sohasem fogadta el. Akivel most vagyok lassan 2 éve őt sem. Párom régóta dolgozik engem most vettek fel így én is dolgozom.
Örültem h végre elkezdhetem élni a saját életem a pasimmal akit imádok.
Ma finoman céloztam rá h el akarok költözni és a beszélgetésből egy nagy vita lett.
Mondta anyám h más 30 évesen is otthon lakik , de én nem akarok. Mondta h nemlehet annyiból megélni amennyit keresünk. Párom 100-120 000 körül kap én meg 4 órás vagyok és 60 at plusz kajajegy. Ennyiből nem lehet kijönni?
Nagyon el vagyok keseredve h nem támogat. 2hónap múlva leszek 23 éves és vágyom a külön életre.Mondtam anyámnak h nem tarthat vissza.
Hogy viselnétek el?
2011. jún. 6. 17:20
1/7 anonim válasza:
A párod is lakik valahol, nem? Ott csak elférsz te is.
2011. jún. 6. 17:26
2/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan költözzetek össze a pároddal. Ennyiből azért meg lehet élni, ha nem is fényesen.
2011. jún. 6. 17:31
3/7 anonim válasza:
Nézd, ha még 23 évesen is ennyire adsz arra, amit édesanyád mondd, és engedsz a "zsarolásának" akkor kicsit magaddal kellene tisztáznod, hogy mit is akarsz valójában. Gondolom akkor anyud egyedül maradna, talán ettől is fél. Nem?
2011. jún. 6. 17:36
4/7 A kérdező kommentje:
Nem marad egyedül mert van hugom is aki még általános iskolás és apa is itt van.
Neki soha semmi nem tetszik.
2011. jún. 6. 17:44
5/7 anonim válasza:
Anyukád csak félti egyetlen kislányát, szerintem ő sem milliókat ránt haza ha neked nem mondta vagy nem volt lehetőséged tanulni és 60nnál többet keresni, pont ő tudja a legjobban hogy ha nehezen is de okosan meg lehet élni kevés pénzből is. Majd megnyugszik, fenyegesd azzal ha most haraggal váltok el akkor nemhogy a napi közelséged de örökre elveszíthet, attól majd berezel és hagy elmenni, meg ha igazán szeret akkor hagy elmenni. Ha meg igaza van akkor fél év után úgyis visszakéretőzöl.. ezzel lehet nyugtatgatni.
2011. jún. 6. 17:45
6/7 anonim válasza:
Kiscsaj te nem vagy már gyerek.Vannak saját döntéseid.Nehogymár a szülők szabják meg hogy hogyan élj.Fogadják el hogy te már felnőtt vagy és a pároddal akarsz élni kettesben. :D
25/L
2011. jún. 6. 17:53
7/7 anonim válasza:
A fenyegetőzés egyik fél részéről sem felnőtthöz méltó ésszerű megoldás. Le kell ülni, úgy, hogy párod is ott van, és megbeszélni a dolgokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!