Mit csináljak? (ez egyre rosszabb lesz, ha így megy)
Pár napja tettem ki itt egy kérdést, azóta talán javult a helyzet, de ma megint minden előről kezdődött
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Nem sok időm van már, így leírom a mai szituációt.
Reggel mentem le a konyhába, kaját csinálni magamnak. Nagyim egyből nekem esett, hogy. Miért azta rongy szatyrot hurcolod magaddal? Mondtam neki, mama, szeretem azt a szatyrot, most nem teljesen mindegy? Utána veszem le az akasztóról a melegítő felsőmet,hogy miért azt viszem. Mondom, mama mit vigyek? Kardigánt. Mondom ez is hasonló, cipzáras , ráadásul csuklyás.Akkor, hogy az nem ugyanaz. Akkor mondtam,hogy mama nem mindegy mit viszek, besértődött, hogy akkor elmész a pics...ba, csak haza se gyere,majd hozzátette, roppant mód szégyellném a képem, ha egész nap a városban kujtorognék egy 20 éves fiatalemberrel(ő a barátom)26 éves létemre(amúgy az előző kérdésben ez is benne van)Mondtam neki, én nem szégyenlem, ő meg, hogy legközelebb 15 éves? Mondom Úristen, dehogy! Meg, hogy ő mennyire szégyell engem.Komolyan, már nem bírom, miért nem hagy már végre békén? Még jó, hogy 20 perc múlva elhúzok itthonról. (most én megyek hozzá busszal) Képzelem mi lesz, ha jövő héten lejön, és be akarom mutatni neki 3 hete vagyunk együtt mondjuk még csak, de az ő szülei már ismernek, megszerettek...Nem akarok sírva elmenni itthonról:(
mark86
ne örüljön!!!! te örülj!!
az a baj hogy túl sokat adsz a véleményére és görcsösen meg akarsz felelni 26 évesen! :(
mark86
én tudom milyen ez! ugyan ez a helyzet nálunk is,tök jól elvagyunk. mondjuk külön élünk a családtól,csak kettesben így nincs aki beleszóljon,főleg nem ilyen szinten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!