Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (ez egyre...

Mit csináljak? (ez egyre rosszabb lesz, ha így megy)

Figyelt kérdés

Pár napja tettem ki itt egy kérdést, azóta talán javult a helyzet, de ma megint minden előről kezdődött

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Nem sok időm van már, így leírom a mai szituációt.

Reggel mentem le a konyhába, kaját csinálni magamnak. Nagyim egyből nekem esett, hogy. Miért azta rongy szatyrot hurcolod magaddal? Mondtam neki, mama, szeretem azt a szatyrot, most nem teljesen mindegy? Utána veszem le az akasztóról a melegítő felsőmet,hogy miért azt viszem. Mondom, mama mit vigyek? Kardigánt. Mondom ez is hasonló, cipzáras , ráadásul csuklyás.Akkor, hogy az nem ugyanaz. Akkor mondtam,hogy mama nem mindegy mit viszek, besértődött, hogy akkor elmész a pics...ba, csak haza se gyere,majd hozzátette, roppant mód szégyellném a képem, ha egész nap a városban kujtorognék egy 20 éves fiatalemberrel(ő a barátom)26 éves létemre(amúgy az előző kérdésben ez is benne van)Mondtam neki, én nem szégyenlem, ő meg, hogy legközelebb 15 éves? Mondom Úristen, dehogy! Meg, hogy ő mennyire szégyell engem.Komolyan, már nem bírom, miért nem hagy már végre békén? Még jó, hogy 20 perc múlva elhúzok itthonról. (most én megyek hozzá busszal) Képzelem mi lesz, ha jövő héten lejön, és be akarom mutatni neki 3 hete vagyunk együtt mondjuk még csak, de az ő szülei már ismernek, megszerettek...Nem akarok sírva elmenni itthonról:(

2011. jún. 5. 08:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mamám mondta melegítő felsőnek, pedig szerintem nem az. Egy cipzáras lila felső, (eső esetén) de igy is szarrá áztunk, de jó volt:) mert este 8 kor azért jöhet zivatar, mert rövidnaci, top, szandál. Csinosan mentem eddig is, meleg volt, jó idő volt.Munkám lehet lesz, nem is olyan sokára, (vendéglátó helyen) Arra meg húzta a száját, hogy oda? ééén? Nemhogy örülne, hogy melózni akarok!
2011. jún. 5. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:

mark86

ne örüljön!!!! te örülj!!

az a baj hogy túl sokat adsz a véleményére és görcsösen meg akarsz felelni 26 évesen! :(

2011. jún. 5. 21:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Mark téged bírlak, te mindig segítettél. Nagyon jól kijövünk, elmondom neked, hogy ezalatt a 3 hét alatt eddig több szeretetet kaptam, mint aki pl idősebb volt, vagy hosszabb ideig voltunk együtt. Na, ez a nem mindegy. Felszabadultan tudunk nevetni, zenei ízlés szinte ugyanaz, nagyon sok minden érdekel, sok mindenről tudunk beszélgetni. Na és a másik, nem topisan mentem(már aki belekötött a felsőbe.Mibe menjek, csöcskidobós felsőbe?Légy önmagad! Ilyennek ismert meg, nem leszek senki kedvéért más, én ilyen vagyok, sportosan csinos, akinek nem tetszik ez van:)
2011. jún. 5. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:

mark86

én tudom milyen ez! ugyan ez a helyzet nálunk is,tök jól elvagyunk. mondjuk külön élünk a családtól,csak kettesben így nincs aki beleszóljon,főleg nem ilyen szinten...

2011. jún. 5. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!