Mit csináljak? (ez egyre rosszabb lesz, ha így megy)
Pár napja tettem ki itt egy kérdést, azóta talán javult a helyzet, de ma megint minden előről kezdődött
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Nem sok időm van már, így leírom a mai szituációt.
Reggel mentem le a konyhába, kaját csinálni magamnak. Nagyim egyből nekem esett, hogy. Miért azta rongy szatyrot hurcolod magaddal? Mondtam neki, mama, szeretem azt a szatyrot, most nem teljesen mindegy? Utána veszem le az akasztóról a melegítő felsőmet,hogy miért azt viszem. Mondom, mama mit vigyek? Kardigánt. Mondom ez is hasonló, cipzáras , ráadásul csuklyás.Akkor, hogy az nem ugyanaz. Akkor mondtam,hogy mama nem mindegy mit viszek, besértődött, hogy akkor elmész a pics...ba, csak haza se gyere,majd hozzátette, roppant mód szégyellném a képem, ha egész nap a városban kujtorognék egy 20 éves fiatalemberrel(ő a barátom)26 éves létemre(amúgy az előző kérdésben ez is benne van)Mondtam neki, én nem szégyenlem, ő meg, hogy legközelebb 15 éves? Mondom Úristen, dehogy! Meg, hogy ő mennyire szégyell engem.Komolyan, már nem bírom, miért nem hagy már végre békén? Még jó, hogy 20 perc múlva elhúzok itthonról. (most én megyek hozzá busszal) Képzelem mi lesz, ha jövő héten lejön, és be akarom mutatni neki 3 hete vagyunk együtt mondjuk még csak, de az ő szülei már ismernek, megszerettek...Nem akarok sírva elmenni itthonról:(
mark86
lassan 30 vagy! állj a sarkadra és állítsd le! így nem lehet élni...
Elvileg azzal találkozol, akivel akarsz, ebbe a nagyanyádnak nem sok beleszólása van.
DE!!!
Egyrészt egy 3 HETES kapcsolat (KÉT találkozással) még annyira új, hogy annak én nem tulajdonitanák ekkora jelentöséget, mert egyáltalán nem biztos, hogy ebböl ényleg komolyabb lesz. (Föként egy 20 éves fiú még nem hiszem, hogy valami tartós dologban gondolkodik.)
Másrészt meg te sem érzed az egészet biztosnak, mert különben nem foglalkoznál 26 évesen ennyire sokat a nagyanyád véleményével - minden arra mutat, hogy te sem tartod elfogadhatónak ezt a kapcsolatot magadban.
Egyelöre ne akard bemutatni - mert az már sokkal szorosabb együttjárásra mutat, nem 3 hét ismeretségre, inkább próbálj megismerni a fiút.
Ezen kivül jobb lenne, ha inkább a munkakeresésre forditanál sok-sok energiát, mert abból tudsz megélni, meg ha van munkád, akkor elköltözöl, és attól kezdve senki nem szól bele, hogy kivel és mikor találkozol.
mark86
én se! ilyenkor rohadt tökéletesnek kell látszani,hogy ne ismerje meg az igazi énedet,hanem egy csilli-villi nőt lásson!mert ugye egy kapcsolatban nagyon fontosak a külsőségek és a legfontosabb hogy milyen felső van rajtad!
az mindegy hogy milyen ember vagy,megértitek-e egymást,tudtok-e nevetni vagy őszintén beszélgetni. ezek le vannak sz@rva,de a felsőre mindig figyelj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!