Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (ez egyre...

Mit csináljak? (ez egyre rosszabb lesz, ha így megy)

Figyelt kérdés

Pár napja tettem ki itt egy kérdést, azóta talán javult a helyzet, de ma megint minden előről kezdődött

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. Nem sok időm van már, így leírom a mai szituációt.

Reggel mentem le a konyhába, kaját csinálni magamnak. Nagyim egyből nekem esett, hogy. Miért azta rongy szatyrot hurcolod magaddal? Mondtam neki, mama, szeretem azt a szatyrot, most nem teljesen mindegy? Utána veszem le az akasztóról a melegítő felsőmet,hogy miért azt viszem. Mondom, mama mit vigyek? Kardigánt. Mondom ez is hasonló, cipzáras , ráadásul csuklyás.Akkor, hogy az nem ugyanaz. Akkor mondtam,hogy mama nem mindegy mit viszek, besértődött, hogy akkor elmész a pics...ba, csak haza se gyere,majd hozzátette, roppant mód szégyellném a képem, ha egész nap a városban kujtorognék egy 20 éves fiatalemberrel(ő a barátom)26 éves létemre(amúgy az előző kérdésben ez is benne van)Mondtam neki, én nem szégyenlem, ő meg, hogy legközelebb 15 éves? Mondom Úristen, dehogy! Meg, hogy ő mennyire szégyell engem.Komolyan, már nem bírom, miért nem hagy már végre békén? Még jó, hogy 20 perc múlva elhúzok itthonról. (most én megyek hozzá busszal) Képzelem mi lesz, ha jövő héten lejön, és be akarom mutatni neki 3 hete vagyunk együtt mondjuk még csak, de az ő szülei már ismernek, megszerettek...Nem akarok sírva elmenni itthonról:(

2011. jún. 5. 08:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
küld a p.icsaba a vénasszonyt
2011. jún. 5. 08:17
 2/14 anonim ***** válasza:

mark86

lassan 30 vagy! állj a sarkadra és állítsd le! így nem lehet élni...

2011. jún. 5. 08:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Elvileg azzal találkozol, akivel akarsz, ebbe a nagyanyádnak nem sok beleszólása van.

DE!!!

Egyrészt egy 3 HETES kapcsolat (KÉT találkozással) még annyira új, hogy annak én nem tulajdonitanák ekkora jelentöséget, mert egyáltalán nem biztos, hogy ebböl ényleg komolyabb lesz. (Föként egy 20 éves fiú még nem hiszem, hogy valami tartós dologban gondolkodik.)

Másrészt meg te sem érzed az egészet biztosnak, mert különben nem foglalkoznál 26 évesen ennyire sokat a nagyanyád véleményével - minden arra mutat, hogy te sem tartod elfogadhatónak ezt a kapcsolatot magadban.

Egyelöre ne akard bemutatni - mert az már sokkal szorosabb együttjárásra mutat, nem 3 hét ismeretségre, inkább próbálj megismerni a fiút.

Ezen kivül jobb lenne, ha inkább a munkakeresésre forditanál sok-sok energiát, mert abból tudsz megélni, meg ha van munkád, akkor elköltözöl, és attól kezdve senki nem szól bele, hogy kivel és mikor találkozol.

2011. jún. 5. 08:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyetlen tanáccsal tudok szolgálni.. Keress magadnak munkát, aztán albérletet.. Ne a mostani pasid miatt, hidd el még nem tűnik fel, de később érezni fogjátok azt a kor különbséget (a nővérem 24 éves a barátja 20 éves volt..most szakítottak..először nekik se tűnt fel semmi gond a kor miatt..majd később fog)Szóval keress munkát és költözz el.. Hidd el nem olyan nehéz az..Menny haza, mondd meg a nagymamámdnak, hogy igaza volt, mégha ez nem is így van,de legalább addig békén hagy és aztán majd békével váltok el.. Ülj le írj egy önéletrajzot fénymásold le 30 példányban, vedd a kis cipellőd és indulj el a környéken minden boltba üzletbe stb leadni.. Aztán menny haza irány az internet: (www.aprod.hu www.profession.com www.allasok.net stb stb...) Remélhetőleg hamar jelentkezik valaki, hogy szüksége van rád.. Lehet nem lesz egy profi állás,de valahol el kell kezdeni és ha már önállósodni tudsz a nagymamádtól, na majd akkor ráérsz válogatni.. Amíg dolgozol és meg lesz a pénz az albira legalább addig is nyugtod lesz mert a mamád is örül, hogy dolgozol. A pasidat meg, ha ez zavarja, akkor mondd meg neki, hogy segítsen ki pénzzel, mennyen el ő is dolgozni suli mellett és akkor együtt lehettek kettesben, ha pedig nem tetszik neki a dolog és emiatt ott hagy, akkor már érted miért nem kell felnőtt embernek gyerekkel kezdenie..
2011. jún. 5. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
3 hetes kapcsolat még lóf@sz. Majd 2-3 hónap múlva esetleg bemutathatod, addig szerintem felesleges. És bocsi, de én sem mennék melegítőfelsőben randizni.
2011. jún. 5. 09:08
 6/14 A kérdező kommentje:
azt arra vittem ha esne az eső:D
2011. jún. 5. 21:35
 7/14 A kérdező kommentje:
A másik, ő már bemutatott a szüleinek, szeretnek, ma is vendégül láttak, főztek nekem is, és abszolút nem zavarja őket a kor. Nem értem, mit számít manapság. Apám 52, a barátnője 60 Naés?
2011. jún. 5. 21:38
 8/14 anonim ***** válasza:

mark86

én se! ilyenkor rohadt tökéletesnek kell látszani,hogy ne ismerje meg az igazi énedet,hanem egy csilli-villi nőt lásson!mert ugye egy kapcsolatban nagyon fontosak a külsőségek és a legfontosabb hogy milyen felső van rajtad!

az mindegy hogy milyen ember vagy,megértitek-e egymást,tudtok-e nevetni vagy őszintén beszélgetni. ezek le vannak sz@rva,de a felsőre mindig figyelj! ;)

2011. jún. 5. 21:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tanul hanem DOLGOZIK! Hol 8, hol 12 órában. Szerintem nem a kor a fontos. Nem akarok gyereket minimum 5 évig.Egy 20 éves is lehet komoly, ahogy egy 30 éves is komolytalan.
2011. jún. 5. 21:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Barátom, tudja, hogy nincs melóm. Van félretett pénzem még, mert megspóroltam előző munkahelyemen. Megérti, hogy most nincs melóm.
2011. jún. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!