Miért csinálja ezt a barátom? Olyan rosszul esik, komolyan sírni tudnék.
igen, egyetértek mark86-tal.
lesz ez még így se ;) te tanulhatsz a hibáidból és felébredhetsz az álomvilágból egy ilyen csalódás után, de ő akkor is patkány marad.
sztem a frizu simán mehet, kit érdekel,hogy mit gondolnak a többiek????? már nem tartozol hozzájuk! és neked jobban fog állni ;)
és ha elfogadsz egy tanácsot: NE beszélj neki az érzelmeidről, mert nem érdemli meg, és meg fog bántani!
csinálj úgy,mintha nem is érdekelne téged, hidd el meg fogja enni a fene,hogy hogy heverted ki őnagyságát ilyen gyorsan.. :P
Köszi a válaszotokat! És a tanácsokat! Nem csak külső szemszögből tűnhetek szánalmasnak, hanem én magam is látom, mert az eszem működik ez irányba, csak a szívem adtam fel a szolgálatot.
Kedves válaszolók, akiket érdekelt a sztori! Esetleg érdekelne benneteket még a folytatás vagy már nem látogatjátok a lapot Ugyanis a java csak most jön.
Nekem is írj!
tegnap 10:12 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!