SOS! Anyám miért nem törödik velem?
annyira fáj a vesém alig birok menni,hánytam is meg már a falat karmolom kínomba.felhívtam mert nincs itthon és olyanokat mond hogy "ne zavarjam"...meg hogy "ő nem tud velem mit csinálni"...stb
18/L
Szerintem sürgősen beszélj erről barátokkal.
Igazából nem tudok jobbat ajánlani, de nagyon sajnállak.
Hát tényleg a dokit hívd, vagy kérj mentőt, vagy akármi.
Most anyukád mit csináljon, sajnáljon?
Ha hányás volt akkor ott emésztőszervi dolgok lesznek pl epe, esetleg vakbél...stb
Vagy csak sajnáltatni akarod magad? Ha annyira rosszul lennél, nem hiszem hogy a gyk-ra írogatnál
Hali
Hívd fel valamelyik keresztszülőt vagy valamelyik rokonodat mert ,ha a veséd fáj az nem igazán jó.
Szerintem anyukád éppen le van terhelve a munkában így igazából fel sem fogta ,hogy mit mondasz és így távolról tényleg nem tud mit tenni.
Menj be a kórházba és mond ,hogy itt nagyon fáj és nem tudod mi történt ,de már járni is alig tudsz.
Basszus 18 éves vagy (nem rég másik posztban arról sírtak egyesek, hogy ők már 17-18 évesen felnőttek)!
Menj el szépen orvoshoz, ha menni se tudsz hívj mentőt.
Anyád ezen tényleg nem tud ezen felül segíteni, a puszi a bibis helyre nem használ már.
mark86
lol,igazad van! azt hittem még gyerek! de akkor is...
Utolso,
Hogy gondoltad? Meg 30 evesen is jol esikk ha valaki torodik, segit nekunk, foleg ha az anyank. El kellene jonni munkajabol, ha ott van, vagy legalabb megmondani lanyanak mit csinaljon, es igerni, hogy amint tud ott lesz. Minek egy gyerek egy ilyen nonek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!