Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért normális az a mai...

Miért normális az a mai világban, h a gyerekek lehülyézik a felnőtteket?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt látom(én is még gyerek vagyok).Összes osztom mondja,h jé de hülye ez a tanár,mit csináál máár!?

Ilyenek mennek,engem baromira zavar.

Néha engem is felidegesitenek a tanárok,de nem hülyézem le őket,csendben maradok és tovább lépek,mert ha visszapofáznák annak mi értelme lenne?

Ilyet miért nem tanitanak meg a gyereknek a szülők v h van ez?

2011. jún. 3. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen volt olyan is a suliban, hogy kukoricàra kellett letérdepelni. Büntetésbõl bent kellett maradni 1-2 óràra. Ma màr mindenki akkor a menõ ha hülyézik, b@zd megezik, stb. Sajnos a TV-ben is igy beszélnek, az ùjsàgokban is ezeket lehet olvasni. Mit vàrunk akkor a gyerekektõl, na és a kàromkodàs, hiszen mi magyarok ùgy tudunk kàromkodni, mindegy ki hàny éves.
2011. jún. 3. 15:29
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

"Néha engem is felidegesitenek a tanárok,de nem hülyézem le őket,csendben maradok és tovább lépek,mert ha visszapofáznák annak mi értelme lenne?"

A tanárnak mi értelme hogy pofázik meg verekszik? Semmi.

A gyerek csak magát védi és joga is van hozzá hogy vissza szóljon

Van aki kiadja magából van aki meg tűri és hallgat.

Nekem elfojtott agresszióim vannak így labilis is az idegrendszerem ezekre

Tanították muterék itthon az illemet. Csak itt az a helyzet hogy lesz*rom. Ebbe a romlott világban ha nem vagy erős idegzetű eláshatod magad

19/F

2011. jún. 3. 15:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó mondatoddal nagyon egyet értek.
2011. jún. 3. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnos már nem lehet felpofozni a gyereket
2011. jún. 3. 15:34
 15/19 anonim ***** válasza:
A fenti válaszok mellett hozzátenném, hogy rengeteg felnőttnek nincs tartása.
2011. jún. 3. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Na bakker. Ha tanár leszek, de jó is lesz nekem...
2011. jún. 3. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, megjártam pár iskolát, és valamennyiben hülyézték a tanárokat, amit még szép szónak is lehetett nevezni. Viszont én igyekeztem minden tanárral normálisan viselkedni, mégis mindig én lettem lecs.eszve, az én jegyemet rontották le mert nekik nem voltam szimpi. És ez nem csak a sulira vonatkozik. Hányszor volt hogy mentem az utcán, véletlen nem figyeltem és nekimentem valakinek, aki meg elkezdett engem mindennek elhordani hiába kértem elnézést, vagy épp szóltam a boltban hogy segítsenek, vagy kérdezni akartam valamit, amire egy nagy morgás lett a válasz vagy ha válaszoltak úgy néztek rám mint akik élve meg akarnak nyúzni...és még sorolhatnám. És ezek mind felnőttek voltak. Jó, értem én hogy ők meg dolgoznak, meg fáradtak meg minden bajuk van, de a gyerekeknek már nem is lehet? Nekem pl kínszenvedés volt végigcsinálni az iskolát, örülhettek ha csak felemeltem a hangom olyan ideges voltam, aztán vagy itthon én lettem leordítva és megverve, vagy suliban küldtek igazgatóhoz...Az eszem meg áll hogy a felnőttek mit meg nem engednek maguknak, a gyerekek meg bújjanak az anyjuk szoknyája alá? Meg se szóljanak? Tudtommal (még) nem olyan világban élünk ahol a gyereknek nem lehet szava, legalábbis eddig úgy tudtam, noha én mindig szembeszálltam mindenkivel, mert kikérem magamnak, nem egy elhasznált rabszolga vagyok aki meg se mukkanhat és mindenki csak dirigál neki, úgy ugrik ahogy fütyülnek neki, még akkor SEM ha gyerek vagyok (bár már elmúltam 18).

Szóval nem csak a gyerekeknek kéne illemet tanulniuk, hanem a felnőtteknek is. Mert úgy tűnik az ő gyerekkorukból is kimaradt az illemtan.

2011. jún. 3. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális és nem a mai világra jellemző. Minden gyerek lehülyézi a szüleit a te szüleid is megtették és az ő szülei is és így tovább. Az ifjú nemzedék mindig azt hiszi, hogy ő jobban tudja mint bárki más, hogy mi az élet lényege, azt hogyan kell élni és mi a legjobb neki. Ez nem új dolog :)
2011. jún. 3. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az alaptalanul lehülyézést nem szeretem. De ha valaki rosszul végzi a munkáját, és ezért szólnak neki, azt igenis jogosnak érzem.

Úgy látom, hogy a gyerekeket Magyarországon semmibe veszik. Gondoljatok csak bele, hogy az étkeztetésükre is alig adnak pénzt, akkor a szellemi nevelésre mégis mi marad?

Az fiatalok nem megfelelő viselkedése a figyelem hiányából adódik. Nézzünk már körül, hogy miféle "tanárnak" nevezett alkalmatlan emberek "tanítanak"! Mégis honnan lásson a gyerek jó példát, ha tegyük fel a szülő nem képes megmutatni?

Azt gondolom, hogy a gyerekek elkanászodása igenis a felnőttek felelőssége. Sokkal több figyelmet kellene fordítani a jövő generációira.

2011. jún. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!