Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen büntetést lehetne...

Milyen büntetést lehetne kitalálni neki? Várom az ötleteket!

Figyelt kérdés

Az elözmények röviden:

Férjem néha rettenetesen bunkó tud lenni és önzö. Két utolsó ilyen esetet mondom el:

Késö este kitalálta, hogy szeretkezzünk. Már tette volna be szárazon, mikor mondtam neki, hogy kellene elöjáték is. Erre közölte, hogy ö fáradt. Mondtam, hogy akkor tegyük át holnapra. Erre besértödött és rengeteg csùnya dolgot vágott a fejemhez, hogy itthon nem csinálok semmit, de közben megjegyezte, hogy nem ezt szokta nézni mikor hazajön, hogy mennyire van kitakarítva. De azért szerinte nem csinálok semmit... én meg egész éjjel sírtam.

Másik eset tegnap volt. Megbeszéltük, hogy lemegyünk vásárolni, ö közölte, hogy van egy müsor amit meg szeretne nézni. Mondom, rendben. Mikor vége lett, szólt, hogy a következöt is meg szeretné nézni. Mondtam oké. Csak aztán annyi lett az idö, amíg elkezdödött az Ezel (ezt szoktam csak nézni, egyébként nem tv-zek), és szóltam neki, hogy akkor most ezt én szeretném megnézni (még tartott az a müsor amit nézett de hirtelen közölte, hogy mégse érdekli). Olyan patáliát csapott, elkezdte szidni a sorozatot, mindenféle jelzökkel illette mint valami idegbeteg. És sértödötten mondta, hogy akkor lemegy ö egyedül. Viszont nem így lett megbeszélve. Nem engedett. A vége az lett, hogy megint én nem tudtam megnézni az egyetlen müsort amit szerettem volna.

Megbeszéltük, ahogy mindig, de mivel állandóan visszaesik, szankciókat kell bevezetnem, hogy legközelebb már ne ússza meg egy bocsánattal.

A kérdés ez:

Milyen büntetést javasolnátok arra az esetre, ha megint bunkó lenne és kompromisszumképtelen?

Várom a javaslatokat!:)

2011. jún. 3. 07:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%

mark86

Mindent meg lehet beszélni nincs itt olyan nagy gáz!

Valaki azt írta hogy kevesli a szexet!

Mik vagyunk mi férfiak vagy állatok? Ösztönlények?

Amelyik férfi kevesli a szexet az talán kezdje az előjátékot a párja lelkével és érzéseivel!már ha szereti...

2011. jún. 3. 08:35
 22/25 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó nagyon okosan látja, ritka az ilyen pasi, gratulálok :)
2011. jún. 3. 08:50
 23/25 anonim ***** válasza:

mark86

Le a kalappal előtted!!!!Bár a férfiak csak egy része ilyen lenne,hogy ért a nő lelkéhez!!!

2011. jún. 3. 10:21
 24/25 anonim ***** válasza:
50%

mark86

köszi! :)

sok boldogságot mindenkinek!

2011. jún. 3. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne találj ki büntetést.

Az olyan, mintha ide-oda meccselnétek, hogy most én büntetlek meg, mert előtte megbántottál, aztán meg majd ő szól be megint.

Ez szerintem értelmetlen.

Beszélj vele, higgadtan, komolyan és felnőtt módon.

Ez így tényleg olyan, amit leírtál, hogy valamiféle húzd meg ereszd meg játék folyik kettőtök között.

2011. jún. 3. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!