Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen büntetést lehetne...

Milyen büntetést lehetne kitalálni neki? Várom az ötleteket!

Figyelt kérdés

Az elözmények röviden:

Férjem néha rettenetesen bunkó tud lenni és önzö. Két utolsó ilyen esetet mondom el:

Késö este kitalálta, hogy szeretkezzünk. Már tette volna be szárazon, mikor mondtam neki, hogy kellene elöjáték is. Erre közölte, hogy ö fáradt. Mondtam, hogy akkor tegyük át holnapra. Erre besértödött és rengeteg csùnya dolgot vágott a fejemhez, hogy itthon nem csinálok semmit, de közben megjegyezte, hogy nem ezt szokta nézni mikor hazajön, hogy mennyire van kitakarítva. De azért szerinte nem csinálok semmit... én meg egész éjjel sírtam.

Másik eset tegnap volt. Megbeszéltük, hogy lemegyünk vásárolni, ö közölte, hogy van egy müsor amit meg szeretne nézni. Mondom, rendben. Mikor vége lett, szólt, hogy a következöt is meg szeretné nézni. Mondtam oké. Csak aztán annyi lett az idö, amíg elkezdödött az Ezel (ezt szoktam csak nézni, egyébként nem tv-zek), és szóltam neki, hogy akkor most ezt én szeretném megnézni (még tartott az a müsor amit nézett de hirtelen közölte, hogy mégse érdekli). Olyan patáliát csapott, elkezdte szidni a sorozatot, mindenféle jelzökkel illette mint valami idegbeteg. És sértödötten mondta, hogy akkor lemegy ö egyedül. Viszont nem így lett megbeszélve. Nem engedett. A vége az lett, hogy megint én nem tudtam megnézni az egyetlen müsort amit szerettem volna.

Megbeszéltük, ahogy mindig, de mivel állandóan visszaesik, szankciókat kell bevezetnem, hogy legközelebb már ne ússza meg egy bocsánattal.

A kérdés ez:

Milyen büntetést javasolnátok arra az esetre, ha megint bunkó lenne és kompromisszumképtelen?

Várom a javaslatokat!:)

2011. jún. 3. 07:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Második vagyok. A baj az, hogy a bosszún fáradozol te is, ahogy a kérdésedből kiderül. Úgy változtass, hogy legyél vele figyelmes, türelmes. Nagyon jó könyveket lehet a témában kapni vagy kölcsönözni könyvtárból. Kell hozzá kitartás, kisérletező kedv, de megéri.
2011. jún. 3. 08:09
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

Hagyd ott egy kis időre. Nem sokra, csak egy hétre lépj le. :) Ne szólj neki, meg azt se mondd el, hová, csak cetlit hagyj. Hidd el, észbe kap. Ha mégsem, irány az ügyvéd mert ebbe belehülyülsz. :(

A tévét meg hagyd a pics@'ba, inkább kettesben legyetek, mert elég sok gondotok van, ahogy látom.

2011. jún. 3. 08:09
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

Egy pasi általában akkor tud nagyon bunkó lenni, ha kevesli a szexet.

Ez tény, bár sejtem, hogy lepontoznak :-)

"Büntetést" semmiképpen nem javaslok, mert ezzel azt fejezed ki, hogy nem a társadnak, hanem a tulajdonodnak vagy alárendeltednek tekinted őt.

40/N, 16 éve házas

2011. jún. 3. 08:11
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Az én előző párom is pont ilyen volt! Amit ő akart, csak az volt fontos, csak az volt jó. Ő ráadásul erőszakos is volt.

Én mondtam mondtam mondtam neki ezerszer, hogy ez így nem jó nekem, változzon, figyeljen rám. De persze mindig csak ígéretek és bocsánatok voltak. Amikor már ráuntam, nem főztem meg mostam rá, nem beszéltem vele. Akkor mindig egy kicsit magához tért, de nem segített hosszútávon. Aztán elhagytam. Azóta is fut utánam, de nekem már új kapcsolatom van, férjhez mentem egy férfihez, aki megbecsül, és akinek az én igényeim az elsők.

A lényeg, hogy beszéld meg vele a dolgot, ha bunkó megint, szankcionáld valami számára fontos dolog megvonásával, de ha ez sem segít, ideje elhagyni. Az ilyenek ritkán változnak.

Sok sikert!

2011. jún. 3. 08:15
 15/25 A kérdező kommentje:

Igyekszem türelmesnek lenni, nem is szoktam semmivel se csesztetni.

Ez igaz, hogy a tv rossz hatással van, én is csak ezt az 1 sorozatot nézem, meg a Forma-1-et. Semmi mást, nincs is bekapcsolva a tv, csak miután haza jön.

Ha kérem, hogy foglalkozzunk egy picit egymással, akkor is megsértödik :(

De lehet ez is jó büntinek, hogy nem nézheti.

Az 1 hét külön is jó!

Köszi az ötleteket!

2011. jún. 3. 08:15
 16/25 A kérdező kommentje:

A szexszel nincs gond az ö részéröl, nagyobb igényü vagyok nála. Mindig ö szerelt le, már nem is próbálkozom. Sok volt a kudarc:( Megvárom amíg ö kezdeményez.

Arra hivatkozik, hogy fáradt. A tv-zésben is erre hivatkozik, hogy ez az ami kikapcsolja.

Nem is szoktam beleszólni, csak ne bántson:(((

2011. jún. 3. 08:20
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

8:11-es

Nem igaz,hogy akkor bunkó ha kevesli a sexet!

Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgot.Ne a "bosszún"törd a fejed.Az sem megoldás ha örökké ilyen piti dolgokon veszekedtek.

2011. jún. 3. 08:21
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

A férjem szinte ugyanez. Bunkó, száraz stílusa van ha elfeletkezik magáról vagy fáradt, vagy csak szimplán rossz napja volt. Rajtam tölti ki, hazajön, elmosogat csendben és ledöglik az ágyra utcai ruhában vagy a gép elé netezni.

De a bünti meg a szankció valóban elég nevetségesen hangzik ne haragudj pedig totál átérzem a gondodat. Nem egy kölökről beszélünk akit sarokba küldhetsz vagy vacsi nélkül az ágyba..Bármilyen szemét egy viselkedése is van, kicsinyes bosszúcskákkal és büntivel nem érsz el semmit.

Valóban arra kell ráébreszteni hogy elveszíthet, de nem fenyegetéssel, hanem azzal hogy légy mindig kedves és csinos, csinálj közös progit gyerekkel, mutasd meg neki hogy igazi dögös nő vagy aki nélküle is baromi jól megvan.

Csinosan felöltözni, fogni a gyerkőcöt, mondani férjnek hogy mentek sétálni/Állatkerbe/bármi, félvállról megkérdezni jön-e, hadd érezze hogy szeretnél vele lenni meg minden, de azért nem függsz tőle annyira hogy nélküle ne is létezz.

Sok férfi sajnos azért mer bárhogyan viselkedni az otthon babázó anyukával mert azt gondolja hogy tőlük függ a nő, rá van utalva, mert mivel nem dolgozik hanem gyesen van, mackónadrágban rohangál a gyerek után a csini kiskosztüm és iroda helyett, ezért most "könnyű ellenfél", aki kenyérkereső urától függ! HÁT NEM. Nekem is ez szokott segíteni ha éreztetem hogy baromira jól elvagyunk mi nélküle is, DE azért természetesen szívesen vagyunk vele ha kedvet érez. De csak ha normális. Mert meg is mondtam neki, ha morcos akkor ne is foglalkozzon velünk mert nem vagyok vele olyankor szívesen, de mindezt nem mérgesen, hanem mint egy hétköznapi dolgot közlöm vele. Ez helyrerázza ha látja hogy egyrészt nem tulajdonítok jelentőséget az aktuális bunkórohamának, másrészt látja hogyha kedves lenne akkor tök jó kis napunk/délutánunk lehetne mert nekem a 10 hónapos fiunkkal az van, csak ha morcos őurasága akkor egyszerűen kimarad belőle és ezzel csak ő szív.

2011. jún. 3. 08:22
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Akár csak az én volt párom.4 év után és több 100 ilyen eset után bár még hiányzik és szeretem se tudnám újra kezdeni vele mert már a hideg ráz tőle és gyomorgörcsöm van ha meglátom!
2011. jún. 3. 08:23
 20/25 A kérdező kommentje:

08:22

Megpróbálom, hátha sikerül!:) Végül is van esély, mert nem szereti ha egyedül elmegyek bárhova. Nagyon féltékeny. A közös programokba meg mindig benne van :)

2011. jún. 3. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!