Mit kapott tőletek a párotok utoljára ajándékba?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:45
11/16 anonim válasza:
Casio karórát.jól meglepődött,tudtam,hogy régi vágya egy komolyabb óra,figyeltem a jeleket,ha elmentünk egy kirakat előtt milyen típusú órák tetszenek neki,mi az ami egyáltalán nem,és megtaláltam a tökéleteset,telitalálat volt...nagyon boldog volt 24/N
12/16 anonim válasza:
hógömböt, amiben a 3 hónapos kislányunk fényképei voltak:)
14/16 anonim válasza:
Aprillia robogót.
Amúgy a 60 szülinapjára nagy bulit rendeztem neki. Az ajándékok pedig egy 60-as kressztábla, születése napján kiadott újság, póló a saját képeivel, dvd közös képeinkkel és általam összeválogatott szerelmes dalokkal.
15/16 anonim válasza:
egy inget
de csak ugy...viszont már megvannak a szülinapi ajándékai,azt megkapja a napokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!