Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lány 18 évesen férjhez megy egy 27 éveshez, és 21 évesen szül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem, ha meg van a megfelelő anyagi háttér, akkor teljes mértékben elfogadható.

Habár az emberek nagy része biztos nagyra nyitná a szemét a hír hallatán, de igazából szerintem ezt kéen becsülni, nem pedig azt, aki havonta váltogatja a partnereit éveken keresztül.. :)

Én 22 évesen mentem hozzá a férjemhez, és most vagyok 24 éves. Ő 10 évvel idősebb nálam.

2011. jún. 2. 12:32
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
12:27-nél a pont! Mindenképpen úgy kell élni, ahogy nektek jó és nem úgy, ahogy mások elvárják.
2011. jún. 2. 12:33
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

"sajnos van aki 18 éves korára többet tapasztal, mint egy átlag 30 éves."

Igen, előfordul. Én magamból indulok ki. Ritka, hogy valakinek az enyémnél sötétebb fiatalkora legyen.. másképp is gondolkodtam, mint a kortársaim, és most is más vagyok. Ettől függetlenül a 18 éves és a 28 éves világnézetem között ég és föld van. A családról és párkapcsolatról alkotott elképzelésem gyökeresen megváltozott.. Szóval a változás természetes dolog, az teljesen másodlagos, hogy valaki 18 évesen formálódni kezdett már, vagy még nem..

2011. jún. 2. 12:37
 14/27 anonim ***** válasza:
62%

ideális!

sok boldogásgot!

2011. jún. 2. 12:46
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
*boldogságot!
2011. jún. 2. 12:46
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

Anyukám 19 évesen ment hozzá apukámhoz aki akkor 29 éves volt. Lassan 30 éve boldog házasok, 2 gyerekkel.

Nem minden az életkor.

2011. jún. 2. 12:48
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

Én hasonló helyzetben vagyok, így gondolom megoszthatom a tapasztalataimat. 18 éves voltam, mikor megismerkedtem a párommal, és 20, amikor megszületett a kisfiúnk. Most 23 vagyok, és minden rendben van az életünkkel, napról napra jobban megbecsüljük egymást és szeretjük.

De! Sokszor érzem azt, kimondva-kimondatlanul, hogy az emberek elítélik azt, hogy valaki ilyen fiatalon vált anyává. Főleg a középkorú és idős nők gondolkoznak így. Pont azok, akiknek az "idejében" ez az életkor volt a családalapítás ideje.

Én nem gondolok semmit. Nem az életkor függvénye, ha megromlik egy kapcsolat vagy sem. Szerintem ez sokkal inkább személyiségfüggő, ahogy az is, ki hogy milyen anya lesz. Nyilván, két alkalmazkodó képes és egymást tisztelő emberről van szó, akik fiatalon egymásra találtak.

2011. jún. 2. 12:53
 18/27 anonim ***** válasza:
45%
Kiváncsi lennék hogy egy 21 éves lánynak milyen anyagi alapja lehet a gyerekvállalásra. Mert az hogy apuka keres, édeskevés. Ha egyszer tönkremegy a házasság (márpedig a legtöbb sajnos tönkremegy), akkor is el kell tartani valahogy a gyereket (és magát is). Szerintem túl nagy felelősség ez egy 21 éves lánynak, csak az a baj hogy sokan ebbe nem is gondolnak bele...
2011. jún. 2. 12:54
 19/27 anonim ***** válasza:
62%

Attól, hogy 21 évesen szül valaki, lehet anyagi háttere.

Lehetséges, hogy az otthoni (szülő) anyagi helyzet anno nem engedte meg neki, hogy főiskolára vagy egyetemre járjon még 4-5 évig, hiába jó tanuló és fel vennék állami képzésre.

Van akinek el kell menni-e dolgozni. Lehet, hogy ő pont ilyen helyzetben volt/van, hogy 3-4 éve dolgozik iskola mellett is. Érettségi után meg főállásban.

Legalábbis én saját példámból indulok ki [már bocsi.], bár a szülő háttér nálam nem indokolta, hogy dolgoznom kelljen iskola mellett, mégis 17 éves korom óta folyamatosan dolgozom. Levelező tagozaton végeztem el a főiskolát, és most várom az első gyermekünket.

25 éves kismama.

2011. jún. 2. 13:01
 20/27 anonim ***** válasza:
12%
20 évesen fogok szülni úgy hogy nem dolgoztam egy napot sem a férjem aki 28 éves dolgozik de a fiamnak mégis meglesz mindene és egy biztos a mi házasságunk nem fog tönkre menni. Ez az amiben száz százalékig biztos vagyok épp annyira mint hogy a fiam születése lesz életem legjobb döntése egy olyan dolog amit soha nem adnék oda semmi pénzért.
2011. jún. 2. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!