Mit lehetne tenni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A férjemnek közösségi oldalon egy nő küldött üzit,hogy menjen fel x oldalra,mert ott tudnak dumcsizni.Egy ismerőse sincsen a csajnak ,párom pedig nem tudja ki ő.Hogyan lehetne kideríteni,hogy ki is az a nő?Érdekes,hogy pont a páromnak írt és egy ismerőse sincsen a csajnak.Valami szex oldalon akar beszélgetni a férjemmel.
Arra is gondoltunk,hogy valaki így akar bekeverni nálunk,de nem kételkedem a férjemben,meg is beszéltük,de jár az agyunk,hogy hogyan lehetne kideríteni ki ez a nő?
A kategória nem biztos,hogy jó,de itt talán többen járnak és nagyobb eséllyel kapnék választ.
Az oldalra regisztrálni kell,rámentünk a linkre,lehet ebből bajunk?
Köszönöm a válaszokat!
Nem,nem hittem azt,hogy a férjem megcsal...
Csak az dühítő,hogy idegen emberek ilyen szenny dolgokról is tudnak küldeni üzenetet,és NEM ,nem akartunk regisztrálni az oldalra,csak megnyitottuk a linket és akkor láttuk miről is van pontosan szó.
Igen ,este a férjem el is indított a gépen egy tisztítást :)
3 trójait talált :O
Ezért is kérdeztem ,hogy lehet ebből bajunk?
Mert ki tudja?Betörnek a gépbe,vagy tudom is én :S nem vagyok jártas nagyon a számítógép dolgokban és a programokban :S
Nem,ez egész biztosan spam,én is kaptam már hasonló leveleket ismeretlenektől,akiknek nincs ismerősük,sem pedig semmilyen adat,vagy kép,nem kell vele törődni,kuka!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!