Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vehetnék névnapjukra?

Mit vehetnék névnapjukra?

Figyelt kérdés
Gyors segítség kellene! A férjemnek ma, apámnak és sógoromnak holnap lesz a névnapja. Fogalmam sincs mit vehetnék nekik. Alkoholt, bort nem, mert anyámtól és hugoméktól azt kaptak, nem nézne ki jól, ha én is azzal állítanék be. Bonbon, virág kilőve - mégis csak férfiak. Olyan kéne, ami ötletes és nem kerül sokba. a, és bármelyik boltban megtalálható, mert kisgyerekkel nem tudok úgy szaladgálni sajnos. Előre is köszi a segítséget, várom a válaszaitokat!
2009. márc. 18. 07:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

vegyél nekik valamilyen illatszert, azt a férfiak is szeretik: after shave, spray, hónalj stift, borotvahab, tusfürdő, sampon. Ezeket általában bármelyik boltban beszerezheted és praktikus.

2009. márc. 18. 08:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ!

Sajnos azt kell mondjam, hogy ez sem jó, mert apám csak borotválkozózselét használ, az avonból rendelik, a páromnak meg most vettünk ilyesmiket (havi nagybevásárlás). A sógoromról pedig fogalmam sincs, hogy milyet használ, vagy szeret. :(

Azért nem volt rossz ötlet, köszi szépen! Várok még válaszokat!

2009. márc. 18. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Azért nem egyértelmű, hogy "bonbon, virág kilőve".

Ha van kedvenc csokija és lehet belőle picit kapni (pl. mini milka), akkor lehet belőle virágcsokrot kötni, csak éppen virág helyett egy-egy csoki lesz (celofánba becsomagolod és vékony dróttal összekötöd, a drót hosszú szára lesz a szára) pár zöldet hozzáraksz, kész is a csokor. Drót helyett lehet hurkapálcikát is használni, ekkor sima papírragasztóval ragaszd rá a csoki papírját.

Ezt lehet továbbfejleszteni, ha szeretsz (tudsz varrni), tulipánt viszonylag egyszerű csinálni anyagból. A levele lándzsa alakú: kivágsz két darabot, az egyik legyen egy merev anyag, összevarrod, kifordítod. A virág: téglaalap alakú anyagdarab két hosszabb oldalát picit visszahajtva elvarrod, a rövidebb oldalakat összevarrod. Az egyik végét gumiscérnával úgy összehúzod, hogy egy hurkapálcika beférjen a lyukon. A másik végéről a teteje mínusz 2 cm-ig megtömöd vattával úgy, hogy azért próbáld meg henger alakúra formázni. A nyitott végeket úgy varrd össze, hogy csillag mintájú legyen, vagyis a szemben lévő oldalakat középen összeöltöd. Fogsz egy hurkapálcikát és a levél alját rátekered, összeöltöd - nem baj, ha lehúzható, viszont ne essen le magától. A hurkapálcika másik végére pedig rátűzöd a virágot.

Ha nem szeretsz/tudsz varrni, akkor hajtogathatsz is virágot, így feldobod a csokrot. A legegyszerűbb, ha a kreppapírral dolgozol. A gyerkőc is bevonható. Ha túl kicsi, akkor csak a gyűrésbe :), de legalább elmondhatod, hogy ketten csináltátok.

Csoki helyett ha pl. szeret barkácsolni, akkor lehet csavar, tipli, akármi ami nem túl nagy és nem is túl kicsi, a csavarhúzót nem is kell szárral ellátni.

A bébiételes üvegeket is nagyon jól fel lehet használni. Ha pl. dohányzik, beletenni egy szál cigit, gyufát, ráírni, hogy "Végszükség esetére", rá a tető, amit feldobhatsz egy anyagdarabbal (olyan nagymama befőttje lesz belőle). De lehet ebbe tenni csokit, ha azt szereti, csavart, tiplit, ha barkácsolni szeret, rágót, stb. Ennek is a fantáziád szab határt.

Ha sokat utaznak összeállíthatsz egy utazós csomagot: veszel egy szütyőt, raksz bele mindenféle tisztálkodószert, a DM-ben lehet kapni egy csomó mindenből mini kiszerelést: tusfürdő, sampon, fogkrém stb. Így nem kell állandóan összekészítenie, csak felkapja és mehet is.

2009. márc. 18. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem szeretem, mikor ilyen "élvezeti" cikket kell ajándékozni, mert én ital és cigiellenes vagyok, de pl. valamilyen dohányáru díszcsomagolásban. Esetleg egy szép hamutállal.

Hobbi? Én pl apukámnak sem italt sem cigarettát nem tudok adni, mert egyikkel sem él, viszont horgászik: mástnem csalianyagot veszek neki egy nagy halommal.

Apósom viszont mindig rágcsál mint a hörcsög. Mama megvesz neki mindent, de én különleges édességekkel szoktam meglepni.

Barkácsos dolgokat nem veszek, mert az a pasik tudják, bizti hülyeséget vennék.

DVD, könyv?

Valami vicces dolog? (pl söröskorsó vicces felirattal?)

Nagy doboz, kisebb doboz, kisebb doboz, kisebb doboz .... és legbelül egy kis üveg unicum két pohárral, meg egy üdvözlőkártyával: ha már így megdolgoztál érte: Isten éltessen sokáig!

2009. márc. 18. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Apukámnak könyvet szoktam venni (ő is József, hehe)vagy pl. ő csak textil zsebkendőt használ, keresek belőle valami szépen hímzettet.

Férjnek jópofa pólót (Pólópokol, Váci u.), finom vacsit...ahhoz mégiscsak jó a bor.

2009. márc. 18. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Férjnek férfitorta:

egy kerek rozscipót tortaformára faragsz, 3-ba vágsz, megkened kőrözöttel, májkrémmel, sonkakrémmel, oldalt s körbe is, Szalámiból rózsákat hajtogatsz, azzal díszited, s uborkával. majonézzel nevét ráírod.

Vagy rendelj neki egy óriás (60 cm-s) pizzát, írd rá a nevét kecsappal, s este kap mellé egy kényeztetést: habfürdő, lág yzene masszázs. Ezt odaadhatod kártyára írva vacsinál, hadd várja. Apukának ritkább déligyümölcsök, Dobozos earl Grey tea. Sógornak Fekete ferrero rosé, nem tom hogy írjuk, új. Az férfinek is jó.

Vagy egy rúd pick szalámi szép csomagban. Én annak örülnék.Hadd gondolkodjon.Üres cd, dvd, üres kazetta, tartós elem, esetleg töltővel.

2009. márc. 18. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ezek mind nagyon jók! Egyébként már megoldottam (kénytelen voltam): sütöttem gyümölcstortát nekik. Úgy láttam jobban esett nekik, mintha vettem volna valamit. De azért a válaszokat megtartom, jól jön majd máskor is. Köszi szépen mindenkinek, igazán kreatívak vagytok!
2009. márc. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!