Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg önző vagyok az alábbi...

Tényleg önző vagyok az alábbi dolog miatt?

Figyelt kérdés

Ma reggel összekaptam a párommal. Kajának császárszalonnát vitt és kért egy kést. El akarta venni a kedvenc krumpli hámozó késemet, de nem adtam oda, mert sajnos ha elvisz egy kést vagy egy kanalat, akkor azt nem is hozza vissza. Adtam neki egy másikat, ami annyira nem fog hiányozni, de már mondta is, hogy sajnálom a hülye késem.

De nem vet fel minket a pénz, hogy mindig pótolgassam az evőeszközöket.

Meg hát egy háziasszonynak meg vannak a maga kis dolgai. Nekem legalább is, hogy ezzel pucolom a krumplit, ebbe a lábosba főzöm a levest, ebbe a rizst, a pörköltöt. Odafigyelek minden dolgomra és vigyázok rá, erre önző vagyok, ha nem adom oda a kedvenc kiskésem.Szerintetek?

2009. márc. 18. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy önző :)) Csak rosszul indult ez a reggel, mindketten ingerültek voltatok.

A legközelebbi ünnepnapra (szülinap, névnapjára) vegyél neki egy bicskát, remélhetőleg nem fogja elhagyni, és ez mindig nála lehet, nem kell otthonról elvinnie a kést.

2009. márc. 18. 07:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy önző! Kérdezd meg, hogy ő szívesen odaadná-e a kedvenc csavarhúzóját, vagy valamijét amit szívesen használ, hogy elvidd a munkahelyedre, vagy barátnődhöz, mert ott szükség van rá. Talán ha fordított helyzetű példát mondasz bele tudja képzelni magát. De ne sértődj meg, ilyen apróságokon nem kellene veszekedni. Ha nem látja be hagyd rá hogy igen, önző vagy, mert szereted azt a kést.
2009. márc. 18. 07:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy onzo, egy haziasszonynak igenis tiszteletben kell tartani a kiskeset!

Anyukamnak van egy fekete kiskese,azzal csinal mindent es nem engedi,h hasznaljuk es mi sosem nyulunk hozza, az az ove.

2009. márc. 18. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak apró "bogarai". A konyha a te felségterületed, ott te diktálod a szabályokat. Érthető, ha a kedvenc kiskésed nem akarod odaadni, pláne, ha az "halálra lesz ítélve". Én ugyanúgy vagyok a kedvenc párnáimmal. Azokkal alszom, azonban annyira féltem őket, hogyha másnál alszunk a város határain kívül, akkor már nem is viszem magammal, nehogy ott maradjon. Ha vendég jön ki van zárva, hogy hozzáférhessen a párnáimhoz.

Magyarázd el a párodnak, hogy valószínűleg ő is ilyen érzékenyen reagálna, ha a kedvenc holmiját akarnád elvinni és nem biztos, hogy visszahoznád. Én a helyedben egy külön kis helyre elraknám a kiskésed, nehogy elcsábuljon máskor a párod. :)

2009. márc. 18. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy önző, de legyél kedves vele, nehogy elfajuljon a dolog . Szerintem a bicska nagyon jó ötlet, felnőtt fiamnak is van bicskája és nagyon szereti, vigyáz rá, sőt ragaszkodik hozzá, és mindig azzal eszik.
2009. márc. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!