Mit szólnátok ehhez? Egyáltalán beleszólnátok, szóvá tennétek?
Szóval arról van szó, hogy ha minden jól megy jövőre odaköltözöm a páromhoz (eddig távkapcsolatban éltünk egyetem miatt, egyébként egyetem előtt még 2 évet jártunk), Neki viszont még van 4 év egyetem s még utána ajjajjajj...
A srácot a szülei tartják el, meg még esetleg ha csurran-cseppen ösztöndíj. Természetesen ha jövőre odaköltöznék dolgoznék és megpróbálnám fenntartani magunkat, amennyire lehet. A párom szüleivel jól kijövök, úgy érzem szeretnek. Mégis félek, hogy az lesz az első reakciójuk ha odaköltözöm, hogy "nem fogom hagyni a fiukat tanulni". (Természetesen hagyom, sőt mindenben támogatni szoktam, eddig egyetemi éveink során mindig az volt az első, hogy a vizsgák sikerüljenek, ezt ők is tudják). Mégis tartok ettől, hogy "mit szólnak".
Nem is tudom elképzelni mi van, ha nekik nem tetszik ez a dolog, akkor kell egy B terv. Újabb évekig tartó távkapcsolathoz nincs lelkierőnk nélkülöztünk már eleget.
Az is lehet feleslegesen aggódom? Ti szólnátok valamit?
21-L
Oké, hogy nem írtam, hogy albérlet, de azért ha a szüleivel (is) költöznék össze benne lenne a kérdésben. Az természetes hogy a költségeket állom, sőt a páromat is eltartom ha tudom a pénzemből.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!