Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szólítod a párodat?

Hogy szólítod a párodat?

Figyelt kérdés
Hogy szoktátok szólítani a párotokat, és ő titeket hogy szólít? (nemet légyszi:))
2011. máj. 31. 19:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
ja es lany vagyok.
2011. máj. 31. 21:03
 32/38 anonim ***** válasza:

Tökfejnek hívom vagy kicsimnek, Meg persze a keresztnevén. Ő szintén vagy a keresztnevemen, vagy kicsimnek.

24/F

2011. máj. 31. 21:27
 33/38 anonim ***** válasza:

én a keresztnevét vagy egyben, vagy azt becézve (Vini) de semmi extra részemrôl. ô engem: ma belle, ma chérie, mon amour, vagy a keresztnevem, de akcentussal nekem az màr becézés, nagyon cuki :)

én 26-N ô 25-F

2011. máj. 31. 21:39
 34/38 anonim ***** válasza:

Én őt Kincsemnek, Kicsimnek (amit sokan megmosolyognak, mert 190 magas és 125kg, míg én 165cm és 50kg). Van, hogy Cicámnak.

Ezen kívül szoktunk ilyenekkel bolondozni: Buzzancs, Buznyákovics, BuzzancsKavics :)))

Ő engem: Babó, Baba, Életem :)

Társaságban is szoktuk becézni egymást (persze a publikusabb verziókkal), de hogyha valakinek mesélünk a másikról, akkor mindig a keresztneveket használjuk.

26L, 28F

2011. máj. 31. 22:31
 35/38 anonim ***** válasza:

Ő engem: Cica

Én Őt: Milyü

21/L

2011. jún. 1. 09:59
 36/38 anonim ***** válasza:

Én őt Édesemnek, vagy szívemnek, ő hozzátesz a nevemhez egy M-t(Dórim), de leginkább csak a keresztnevén szólítjuk a másikat

21L-21F

2011. jún. 1. 10:03
 37/38 anonim ***** válasza:

négyszemközt: Büdi, Büdike ez közös becenév. ha mérges, akkor Büdös :D

olyan helyen, ahol nem sokan hallanak, de hallhatnak, ott Baba, Babszi, Babácska, Bud (hasonlít Bud Spencerre :D)

ő már hívott engem bütykös hattyúnak, kis kabócámnak (ezek nem tudom honnan jöttek :D)

a kicsim, édesem, életem, drágám, szívem, stbtől a hideg kiráz.

max néha becsúszik egy szépséges szerelmem, de az is inkább romantikázás közben, vagy ha valami kis szívességet szeretnék kérni :D

a keresztnevén szinte sosem szólítom, max ha megemlítem valakinek.

23 évesek vagyunk. én vagyok a nőnemű :D

2011. jún. 1. 11:20
 38/38 anonim ***** válasza:

Én pocoknak hívom, de ez már olyan mintha ez lenne a keresztneve, egyáltalán nem használom a keresztnevét, mások előtt se. Többek között mackónak, macikámnak, röfikének, húsospogácsának, kicsi mackófejnek, szerelmemnek, kicsikémnek és ehhez hasonlók :-)

Ő engem kicsimnek hív, vagy a nevemen, amit nem szeretek, úgy hogy ilyenkor rászólok :-P

Ő 37/F én 19/L

2011. jún. 1. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!