Hogy szólítod a párodat?
Tökfejnek hívom vagy kicsimnek, Meg persze a keresztnevén. Ő szintén vagy a keresztnevemen, vagy kicsimnek.
24/F
én a keresztnevét vagy egyben, vagy azt becézve (Vini) de semmi extra részemrôl. ô engem: ma belle, ma chérie, mon amour, vagy a keresztnevem, de akcentussal nekem az màr becézés, nagyon cuki :)
én 26-N ô 25-F
Én őt Kincsemnek, Kicsimnek (amit sokan megmosolyognak, mert 190 magas és 125kg, míg én 165cm és 50kg). Van, hogy Cicámnak.
Ezen kívül szoktunk ilyenekkel bolondozni: Buzzancs, Buznyákovics, BuzzancsKavics :)))
Ő engem: Babó, Baba, Életem :)
Társaságban is szoktuk becézni egymást (persze a publikusabb verziókkal), de hogyha valakinek mesélünk a másikról, akkor mindig a keresztneveket használjuk.
26L, 28F
Én őt Édesemnek, vagy szívemnek, ő hozzátesz a nevemhez egy M-t(Dórim), de leginkább csak a keresztnevén szólítjuk a másikat
21L-21F
négyszemközt: Büdi, Büdike ez közös becenév. ha mérges, akkor Büdös :D
olyan helyen, ahol nem sokan hallanak, de hallhatnak, ott Baba, Babszi, Babácska, Bud (hasonlít Bud Spencerre :D)
ő már hívott engem bütykös hattyúnak, kis kabócámnak (ezek nem tudom honnan jöttek :D)
a kicsim, édesem, életem, drágám, szívem, stbtől a hideg kiráz.
max néha becsúszik egy szépséges szerelmem, de az is inkább romantikázás közben, vagy ha valami kis szívességet szeretnék kérni :D
a keresztnevén szinte sosem szólítom, max ha megemlítem valakinek.
23 évesek vagyunk. én vagyok a nőnemű :D
Én pocoknak hívom, de ez már olyan mintha ez lenne a keresztneve, egyáltalán nem használom a keresztnevét, mások előtt se. Többek között mackónak, macikámnak, röfikének, húsospogácsának, kicsi mackófejnek, szerelmemnek, kicsikémnek és ehhez hasonlók :-)
Ő engem kicsimnek hív, vagy a nevemen, amit nem szeretek, úgy hogy ilyenkor rászólok :-P
Ő 37/F én 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!