36 éves férfi és egy 21 éves lány között működhet egy kapcsolat? 5-10 év múlva a féri nem lesz már túl idős egy babához?
Szerintem már egy 36 éves ember is idös ahhoz hogy szülő legyen.
Egyébként is 5 év különbség van férfi és nő között,a nőknél 35 fölött veszélyes gyereket vállalni,a férfiaknél 40 felett.Aki szerint egy férfinek 100 évesen is lehet gyereke,inkább olvasson utána,és ne írjon hülyeségeket.
"Anyám akart volna kistesót de apám mondta, hogy nem akar magából hülyét csinálni mikor elmegy a szülői értekezletre. "
Sose fogom megérteni ezt a fajta gondolkodásmódot :)))
ha most 36 és 10 év múlva szeretnél gyereket, akkor a hapi 46 lesz. szerintem 46 évesen már késő egy babához. az embernek a gyerekei ilyen korban már lassan kifele repülnek, nem pedig pelenkázni kell. hatvanakárhány éves lesz, mire kirepülni az a gyerek.. szerintem ez sok.
50 környékén már a pihenésre készülnék, nem szülőire járni.
ez az én értékrendem, mások biztosan másképp látják.
Szerintem már egy 36 éves ember is idös ahhoz hogy szülő legyen.
Egyébként is 5 év különbség van férfi és nő között,a nőknél 35 fölött veszélyes gyereket vállalni,a férfiaknél 40 felett.Aki szerint egy férfinek 100 évesen is lehet gyereke,inkább olvasson utána,és ne írjon hülyeségeket.
Ez mekkora baromság.
37 voltam mikor a fiam született, 40 mikor az iker lányaim. Most 50 vagyok semmi probléma nincsen, végig játszottam a gyerekeimmel minden játékot ami csak eszükbe jutott. Nemsokára vizsgázok nagymotorból, így nekiállok motorozni ennyi idôsen, sôt még iskolába is járok.
Ráérek majd 20-30 év múlva nagypapáskodni.
Már hogy lenne idős egy férfi 36 évesen ahhoz, hogy apuka legyen? Még egy nő talán (de egy nő sem) na de egy férfi...?
Szerintem működhet, de a lány nem tartom valószínűnek hogy 10 évig várna egy kisbabára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!