Mit csináljak, ha a férjemmel nem működik a szex?
Figyelt kérdés
Van 3 gyermekünk. A nagy 4,5 éves. A házasságunk a szexet nem nézve nagyon jól működik. Nincs veszekedés, imádja a lányait a férjem. De a szex nem működik. Hiába mondom el neki mit szeretnék, meg is csinálja, de nem tudok elélvezni. Már odáig jutottunk, hogy ő elélvez s én már nem is próbálok, mert úgy érzem, hiába teperne. Barátnőim szerint nem kívánom. De igen! vagy ezt hívják elhidegülésnek? Szerintem nem, mert szeretem és kívánom is. De valahogy nem megy.2011. máj. 31. 16:57
11/19 anonim válasza:
Ha magadhoz nyúlsz, akkor sem sikerül (tehát nincs ott a férjed)?
12/19 anonim válasza:
Pontosan ez a baj, hogy szorongasz. Próbàlj lazùlni és ne gondolni arra, hogy jajjj most menni fog vagy nem. Mélyülj el valami màsban, fantàziàljàl és ne szorongjàl, meglàtod menni fog.
13/19 A kérdező kommentje:
egyedül sem megy :-(
De milyen dolog ezzel elmenni orvoshoz. Egyéltalán mit lehet ilyenkor mondani?
2011. máj. 31. 17:58
14/19 anonim válasza:
Akkor legalább azt kizárhatjuk, hogy a férjeddel lenne probléma. Ez is valami. Szexuálpszichológus rengeteget segíthet, és oda nem ciki elmenni. De a nőgyógyászhoz sem az, bár kérdés, hogy ő tud-e valamit tenni az ügy érdekében (nem rosszra gondolni! ;)).
15/19 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok
Itt nem hiszem, hogy van szexuálpszichológus
Békés megye
2011. máj. 31. 18:40
16/19 anonim válasza:
Nem pesti kiváltság a szexuálpszichológia, ha máshol nem, a megyeszékhelyen biztosan találsz!!!
17/19 anonim válasza:
De mégis mi az ami elbizonytalanit, mi az ami kivàltja benned a szorngàst? Elõször ennek az okàt keresd meg önmagadban. A férjedet szereted tiszta szivvel, vàltozott az alakod a szülés utàn,stb.
18/19 anonim válasza:
Még annyi, hogy a menszeszed sem àllt vissza, lehet az is okot ad, hogy félsz az ujabb terhességtõl. Akkor viszont vàrjàl és ne szorongjàl, biztosan rendbe fog jönni minden. Tudom, hogy nem jó tanàcs, de azért próbàlj meg valami kis egyszerû likört vagy valamit, ami segit levezetni a szorongàsodat, de csak egy kicsit, mivel ùgy sem szoptatsz màr.Mielõtt àgybabùjnàl a férjeddel.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Tegnap este nagyon kellemes volt, igaz nem volt orgazmusom, de legalább nem szorongtam. Megbeszéltük a férjemmel, hogy kezdünk mindent előröl, így tegnap csak pettingeltünk. Tisztára mint kamaszkorunkban :-D
2011. jún. 1. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!