Ilyen esetben, mit éreznétek?
Szóval, verseket írok :- ) Több, kevesebb sikerrel. Van amelyik nagyon jó, de van ami hihetetlen ratyi.. GYK-n azért van akinek tetszik.. :- ) Viszont, barátnőimnek egyátalán nem szerintem.. Bármilyen típust írok, akkor sem.. Ezt nem mondják, mert mikor kérdezem hogy szép lett: akkor azt mondják "aha" "ja" De beszélgettem erről a barátnőmmel, és azt mondja, nem vagyunk egyformák és, nem tehetnek Ők róla, ha nekik a verseim nem tetszenek..
Nem haragszom rájuk, hisz bevalotta őszíntén, de valahogy a szívem mélyén, vágyakozom afelé, hogy támogassanak a barátnőim.. Miért érzem ezt? Mit éreznétek?
Szívem érted dobog
Szívem érted dobog, esős nappalon
arcomon könny folyik ha rád gondolok
nem használ a szó, nem használ a beszéd
az kellene nekem hogy most itt legyél
itt legyél és fogd a kezem
szortitsd erősen, el ne engedd
ha elengeded véget ér
csodás álom hull szereteszét
Szerintem nem lehetsz több 13-14 évesnél. Olyan korban én is írtam hasonló verseket... Egyébként ez tipikusan az a kor, amikor a barátnők nem tudják megmondani, hogy miért tetszik, vagy miért nem tetszik, ah pedig direktbe kérdezel rá, kellemetlen helyzetbe hozod őket.
HA elismerésre vágysz, akkor küldd be pályázatokra a verseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!