Heti hányszor találkozol a pároddal?
Amikor nem laktunk együtt, akkor heti 1×. Az tartott péntek estétől - vasárnap estig. [Távkapcsolat]
Most, hogy összeköltöztünk, így természetesen mindennap, de előfordul, hogy csak 10-15 percre. [Munka, beosztás miatt]
Változó. Jövőhéten például szerdán együtt leszünk, mert nekem csütörtökön vizsga és korán kell indulnom, de péntektől vasárnapig ismét együtt leszünk. Vagyis én megyek hozzá.
De az elmúlt hetekben olyan heti 2 nap volt, nekem a vizsgák miatt, neki pedig a sok meló miatt.
De ha ezeket leszámítjuk akkor heti 2-3 alkalom.
21/L, Ő 27/F
12:09
Ja és azt lefelejtettem, hogy ha nem találkozunk akkor mindent délután beszélünk mikor ő végez a munkával és majd este pedig megy 1-1 jó éjt sms :)
Mi hetente találkozunk általában a hétvégéket együtt töltjük vagy nála, vagy nálam, vagy otthon. (egyetemisták vagyunk 150 km-re lakom tőle)
De előfordul, hogy nyerünk bónuszba 1-1 napot, de az is előfordul, hogy a hétvége nem jön össze és akkor minuszban vagyunk, pl. a héten csak szerdán este láttam csüt. reggelig a páromat. Jövő héten még nem tudom megyek-e, két hét múlva kezdődik a vizsgaidőszak aztán akkor hetekig csend és lábszag:-S
De nyáron minden nap fogunk találkozni és hosszabb időt töltünk együtt huzamosabb ideig. Jövőben összeköltözés:D
20-L
Szinte mindennap. Ugyanott dolgozunk, 3 nap munka, 3 nap pihi. Ma éppen nem fogunk találkozni, az első pihenőnap mindig külön van töltve. Holnap már jön hozzám, és majd innen megy dolgozni, ha lejár a 3 nap pihenő.
Én már szeretnék együtt élni, a heti pár tali, netán egy nem tudom, hogy tartható fent tartós kapcsolatban egyeseknél, ez már inkább bohóckodás, mint párkapcsolat, ha éveken át zajlik és egyik sem mutat hajlandóságot az összeköltözésre.
22L, 26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!