Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti hányszor találkozol a...

Heti hányszor találkozol a pároddal?

Figyelt kérdés
Természetesen nem együtt lakók véleményét kérdezem, mert ők gondolom minden nap.
2011. máj. 29. 10:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Amikor nem laktunk együtt, akkor heti 1×. Az tartott péntek estétől - vasárnap estig. [Távkapcsolat]

Most, hogy összeköltöztünk, így természetesen mindennap, de előfordul, hogy csak 10-15 percre. [Munka, beosztás miatt]

2011. máj. 29. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Minden nap találkozunk és nálam alszik, de csak 8-9 után jön, mert mindketten sokáig dolgozunk. Hétvégén kicsit több időt tudunk együtt tölteni. Max akkor nem találkozunk, ha elmegyek a haverokkal.
2011. máj. 29. 12:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor lehet minden nap, de inkább heti 5 alkalom az átlag.
2011. máj. 29. 12:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Változó. Jövőhéten például szerdán együtt leszünk, mert nekem csütörtökön vizsga és korán kell indulnom, de péntektől vasárnapig ismét együtt leszünk. Vagyis én megyek hozzá.

De az elmúlt hetekben olyan heti 2 nap volt, nekem a vizsgák miatt, neki pedig a sok meló miatt.

De ha ezeket leszámítjuk akkor heti 2-3 alkalom.

21/L, Ő 27/F

2011. máj. 29. 12:09
 15/20 anonim ***** válasza:

12:09

Ja és azt lefelejtettem, hogy ha nem találkozunk akkor mindent délután beszélünk mikor ő végez a munkával és majd este pedig megy 1-1 jó éjt sms :)

2011. máj. 29. 12:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi hetente találkozunk általában a hétvégéket együtt töltjük vagy nála, vagy nálam, vagy otthon. (egyetemisták vagyunk 150 km-re lakom tőle)

De előfordul, hogy nyerünk bónuszba 1-1 napot, de az is előfordul, hogy a hétvége nem jön össze és akkor minuszban vagyunk, pl. a héten csak szerdán este láttam csüt. reggelig a páromat. Jövő héten még nem tudom megyek-e, két hét múlva kezdődik a vizsgaidőszak aztán akkor hetekig csend és lábszag:-S

De nyáron minden nap fogunk találkozni és hosszabb időt töltünk együtt huzamosabb ideig. Jövőben összeköltözés:D

20-L

2011. máj. 29. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Szinte mindennap. Ugyanott dolgozunk, 3 nap munka, 3 nap pihi. Ma éppen nem fogunk találkozni, az első pihenőnap mindig külön van töltve. Holnap már jön hozzám, és majd innen megy dolgozni, ha lejár a 3 nap pihenő.

Én már szeretnék együtt élni, a heti pár tali, netán egy nem tudom, hogy tartható fent tartós kapcsolatban egyeseknél, ez már inkább bohóckodás, mint párkapcsolat, ha éveken át zajlik és egyik sem mutat hajlandóságot az összeköltözésre.

22L, 26 F

2011. máj. 29. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:
amikor még volt "párom" naponta :D
2011. máj. 29. 14:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Amikor nem laktunk együtt is találkoztunk minden nap. Mióta baba is van kb napi 15-20 perc a közös. Tragédia :(
2011. máj. 29. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Én párommal kapcsolat elején hetente találkoztam szombat-vasárnap,mert vidéki én pesti.Ideköltözött minden nap együtt voltunk.Most külföldön dolgozik,havonta fogom látni kb egy-két hétre.Exemmel 3év alatt 14 napot nem találkoztunk.Ha nem éltek együtt,nem a legjobb a minden napos találkozás,mert rendszeres és unalmas lesz.Együtt éléssel meg már természetes és nagyon jó,az már egy komolyabb dolog.Hát a havonta találkozás meg...Muszáj,ha meg akar élni az ember és családot akar.
2011. máj. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!