Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felkeressem apámat vagy ne?

Felkeressem apámat vagy ne?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 1 éves koromban a szüleim elváltak.Én anyumnál maradtam a nővéremmel.Azóta csak kb 1 évben 2x látogatott meg apám,nemtudom miért de kiskoromban elvártam hogy meglátogasson de nem tette.Mostanában néha jó lenne ha itt lenne néha jó lenne kérdezni tőle egykét dolgot.Nem nagyon próbált eddig se keresni,most már 13 éves vagyok.Kb 5 éves koromig tartottuk egy picit a kapcsolatot,de legalább 3 éve nem beszéltünk.Mikor szülinapom volt még csak fel sem hivott hogy annyit mondjon legalább hogy boldog szülinapot fiam.Nem vártam el semmi ajándékot,se semmit,csak ennyit hogy mondja hogy boldog szülinapot..De nem mondta,rám sem hederített.Kb 9 éves koromig nagy álmom volt hogy majd visszajön apum és ismét egy család leszünk.Sajnos ez nem jött össze.

Nemtudom,teljesen tanácstalan vagyok hogy megkeressem e..Az nyomott hagyott bennem hogy kicsi koromban miután elváltak,egyátalán nem foglalkozott velem.Lehet hogy mostmár egy másik családja van.

Elnézést ha kicsit hosszú lett és ha sok benne a helyesírási hiba,azért remélem kivehető.

13F

2011. máj. 28. 23:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nemtudom biztosra hogy nem iszik e.Mig együtt voltak anyummal nem ivott rendszeresen,normális ember volt.Az hogy mostanába milyen a helyzete azt nem tudom,de hatalmas csalódás lenne nekem ha visszautasitana vagy ha alkoholista lenne..
2011. máj. 29. 00:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Te tegyél meg mindent a dolog érdekében aztán majd meglátod hogyan alakul!Ne félj a találkozástól!Ami nagyon fontos!Ha találkoztok próbálj meg minél pozitívabb lenni ha érted mire gondolok!Ne vádold,h.ilyen meg olyan,eddig miért nem keresett stb.A múlt elmúlt!A jövőt még alakíthatjátok jobbá!
2011. máj. 29. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Keresd fel, beszélgessetek

Talán őt is bántja, hogy így elszakadtatok.

De sok idő telt el, és nem tudja, hogy kezdje.

Legyél Te a bátrabb! Beszélgettek majd, mint két barát.

Nem fog többé elfelejteni!

2011. máj. 29. 00:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Holnap majd utánanézek és megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot.Az sem biztos hogy csalódni fogok.Köszönöm a válaszokat.(Mindenkit felpontoztam.)
2011. máj. 29. 00:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha most 13éves vagy akkor gondolom 7.es.Megkérdezhetnéd milyen ötletei volnának a továbbtanuláshoz.Ha érzi majd,h.komolyan érdekel téged az ő véleménye biztosan szívesen találkozik majd veled legközelebb is!
2011. máj. 29. 00:09
 16/18 A kérdező kommentje:
00:09-es,ez nagyon jó ötlet!:) Köszönöm!!:)
2011. máj. 29. 00:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Szívesen!Jó éjt! :)
2011. máj. 29. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia.Na mi a helyzet?Tudtál Apukáddal találkozni?
2011. jún. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!