Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van valami "agybaja"...

Tényleg van valami "agybaja" annak, akinek 22 évesen még nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
A legfontosabb dolog: le az önbizalomhiánnyal! De most komolyan. Volt egy barátnőm még gimiben. Nem volt egy túl szép lány, hatalmas orr,magas homlok,pattanások,semmi cici és még egy észlény se volt. Mégis tapadtak rá a pasik,de szó szerint.Mert nem nyavalygott,nem panaszkodott,hanem elfogadta magát úgy,ahogy van. Légy te is ilyen. Csak pozitívan. Nem vagy Te rosszabb,mint bárki más!
2011. máj. 28. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem agybajod van, de nem jó ez az állapot. Mindezt úgy mondom, hogy én is hasonló helyzetben vagyok...

Én 23 vagyok és még nekem sem volt komoly párkapcsolatom. Igaz, több olyan fiú is volt az életemben, akivel majdnem kialakult valami, fél-1 évig találkozgattunk, randiztunk, de végül nem lett semmi.

Nálam ennek több oka is volt/van. Kisebb koromban nagyon nagyon válogatós voltam, illetve volt egy plátói szerelmem, akibe halálosan szerelmes voltam és évekig vártam, hátha összejöhetek még vele...

Utána volt egy hosszú időszak, amikor nagyon meghíztam, depressziós, zárkózott, önbizalomhiányos lettem.

Azóta lefogytam és egész jól érzem magam a bőrömben, van már önbizalmam, és nem is várok már a hercegre fehér lovon, de nem tudok hol ismerkedni. Nincsenek barátnőim, akikkel beülhetnék valahova, elmehetnék szórakozni, így állandóan itthon ülök.

DE elhatároztam, hogy el fogok nyáron menni erre-arra. Akár egy konditerembe veszek bérletet, eljárok kiállításokra stb., mert minél tovább húzza az ember, annál nehezebb lesz később ismerkedni.

2011. máj. 28. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs a fejedben!! Ne mondj már ilyeneket... Az a probléma ha mások mondják ezt neked és te elhiszed nekik.Akkor elég cinkes a dolog. Ha magadtól jött a gondolot, akkor hanyagold de ne legyen ilyen negatív az önképed hogy azt mondod agybajod van. Szóval ha ezt magadtól gondoltad, akkor azt tudom mondani hogy esetleg önbizalomhiányod van vagy talán még jobb azt mondani rá hogy nem ismered eléggé magadat és negatív az önképed. Szerintem semmi gázos nincs ebben: ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, amúgy meg ha visszaolvasol megnyugtathatod magad, nagyon sokan 'egycipőben' vannak veled, és senki nem mondja hogy agybajod lenne :) Én 19 éves vagyok komoly kapcsolatom még nekem sem nagyon volt, sőt nőm is régen volt már. Ha nagyon akarnék csajt akkor simán lehetne, de nem jövök össze senkivel csak azért hogy legyen barátnőm és úgymond ne legyek magányos :D Nem vagyok az. Tökéletesen elvagyok így egyedül, sőt nyűgnek érzem a kapcsolatot. Próbálom úgy felfogni hogy nem 1 plusz dolog amivel foglalkozni kell, hanem 1 olyan dolog ami csak jó, a sok nyűg dolog mellé, azonban még sincs hangulatom ahhoz hogy kapcsolatot építsek ki egy lánnyal. Ha persze megtetszik egy csaj akkor benne vagyok, de ahogy írtam elvagyok így egyedül is szóval nem keresgélek. Sőt azokat a palikat sem bírom akik folyton nőkkel lógnak, és csak női barátaik vannak, ilyen legjobb barát meg nincs sőt még ivó cimborák sincsenek. Csak a csajokkal lóg, aztán ha összejön valamelyikkel akkor a világ legnagyobb papucsa lesz, és mivel nincsenek férfi barátai, nem szól neki senki hogy papucs vagy tesó! , a papucs persze nem tudja hogyna kéne viselkednie és még nagyobb papucs lesz belőle mint azelőtt volt. Na az ilyen tagokat nagyon rühellem. Ez az én felfogásom és megnyugtatlak nincs veled semmi baj, majd találsz valakit előbb utóbb, ha meg nagyon zavar hogy nincs komoly párkapcsolatod, akkor keresgélj, 22 évesen már úgyis mások az igények mint 16 évesen :) Na minden jót, és csak fel a fejjel :)
2011. máj. 28. 23:28
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Lányok lányok... mozduljatok ki. Ha nincs baráti társaságotok akkor egyedül. Sajnos nem fognak az ajtótokon kopogtatni a pasik. Ha nem vagytok bulizósak vagy nincsenek barátaitok itt van pár tipp: könyvtár,park,ingyenes kiállítások,egyedül is belehet ülni valahová egy üdítőre stb stb. A világon semmi baj nem lehet veled,pusztán nincs alkalmad ismerkedni.Sétálj sokat és mosolyogj az emberekre. Sok sikert kívánok.
2011. máj. 28. 23:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, ismerek olyan lányokat, akiknek 22 ill. 24 évesen volt először. Ma mindkettő boldog (nem az elsővel, de ez nem törvényszerű)
2011. máj. 29. 00:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Én a tegnapi 23.03-as vok. Rajtam az segített, amit előtte évekig hárítottam. 1. elköltöztem otthonról egy olyan helyre, ahol senkit sem ismertem, 2.interneten kezdtem ismerkedni. Tudom, az utóbbi veszélyes, de valamit valamiért. Ha odafigyelsz, nem lehet baj. Nekem sokkal könnyebb volt csak dumálgatni, flörtölgetni egy darabig.
2011. máj. 29. 08:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 21 éves barátnőm, akinek még soha semmi nem volt. Normális egyébként, csak folyton elutasít minden lehetséges alkalmat, hárít, kevés az önbizalma...

Mozdulj ki, sétálj, kávézók, mozik, plázák, koncertek, előbb utóbb csak találkozol valakivel:)

Sok sikert

2011. máj. 29. 08:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Te vagy a nyerő. Nem kell kapkodni, őrület ami ma megy, félkész emberkék úgy tesznek, mintha felnőttek lennének. Zöld diók... éretlen almák...

Itt egy példamutató tanmese, 20 évesen felül kezdi, és pont az igazival... (esetleg az első fejezetet kihagyhatod)

[link]

2011. máj. 29. 10:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Nyugi én is ilyen voltam, pedig se külsőleg, se belsőleg különösebb baj nincs velem, agyilag sem:). Egyszerűen én pl alapból visszahúzódó ember vagyok, több kell, hogy a másik irányában bizalmam alakuljon ki és belészeressek. A mai rohanó világban nem sokaknak van erre türelmük. Engem 23 évesen talált meg az első szerelem, igaz azóta már nem vagyunk együtt, de ne aggódj előbb-utóbb neked is lesz valakid!
2011. máj. 29. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!