Tényleg van valami "agybaja" annak, akinek 22 évesen még nem volt párkapcsolata?
Nem agybajod van, de nem jó ez az állapot. Mindezt úgy mondom, hogy én is hasonló helyzetben vagyok...
Én 23 vagyok és még nekem sem volt komoly párkapcsolatom. Igaz, több olyan fiú is volt az életemben, akivel majdnem kialakult valami, fél-1 évig találkozgattunk, randiztunk, de végül nem lett semmi.
Nálam ennek több oka is volt/van. Kisebb koromban nagyon nagyon válogatós voltam, illetve volt egy plátói szerelmem, akibe halálosan szerelmes voltam és évekig vártam, hátha összejöhetek még vele...
Utána volt egy hosszú időszak, amikor nagyon meghíztam, depressziós, zárkózott, önbizalomhiányos lettem.
Azóta lefogytam és egész jól érzem magam a bőrömben, van már önbizalmam, és nem is várok már a hercegre fehér lovon, de nem tudok hol ismerkedni. Nincsenek barátnőim, akikkel beülhetnék valahova, elmehetnék szórakozni, így állandóan itthon ülök.
DE elhatároztam, hogy el fogok nyáron menni erre-arra. Akár egy konditerembe veszek bérletet, eljárok kiállításokra stb., mert minél tovább húzza az ember, annál nehezebb lesz később ismerkedni.
Nekem van egy 21 éves barátnőm, akinek még soha semmi nem volt. Normális egyébként, csak folyton elutasít minden lehetséges alkalmat, hárít, kevés az önbizalma...
Mozdulj ki, sétálj, kávézók, mozik, plázák, koncertek, előbb utóbb csak találkozol valakivel:)
Sok sikert
Te vagy a nyerő. Nem kell kapkodni, őrület ami ma megy, félkész emberkék úgy tesznek, mintha felnőttek lennének. Zöld diók... éretlen almák...
Itt egy példamutató tanmese, 20 évesen felül kezdi, és pont az igazival... (esetleg az első fejezetet kihagyhatod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!