Van itt olyan, aki öngyilkosságot követett el, de túlélte?
Olyan nincs, hogy öngyilkosságot KÖVETETT el, de túlélte. Max. olyan van, hogy megkísérelte, és azt élte túl...:D (Mivel az "elkövette" abban az esetben használatos, ha sikerrel is járt.)
Na, de nem kötözködök tovább.:D "Sajnos" nem tudok a kérdésre válaszolni, mivel se velem nem történt ilyesmi, se a családtagjaimmal/ismerőseimmel. De szerintem utána többet foglalkozik a família az illetővel (feltéve ha van családja).
a Szuleim osszetortek teljesen, a parom is kikeszult.
Csak ugy negedtek ki a korhazbol hogy ket hetig 24oras felugyelet volt melletem,egy rakat gyogyszert szedtem amitol kb olyan voltam mint egy zombi.
prommal is elbeszelgetett a psichiater es o tanacsolta hogyha megoldhato vigyazanak ram itthon,maskepp befekves.
Parom valallta,eljartunk kezelesekre es 1evig gyogyszeressen is kezeltek.
Sosem leszek olyan mint elotte,de eszem agaban nincs eldobni az eletem,megtanultam kezelni a problemakat,gyogyult vagyok immar 8eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!