Miért ilyen apum? Köszönöm, hogy segítesz!
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, mivel orvosira járok, még itthon lakom. Ovis korom óta nagyon maximalista velem Édesapám. Ezzel nem is lenne gond, mivel miatta vagy sem,de mindig az voltam én is magammal szemben. Az egy dolog, hogy a négyes sz*r jegy szerinte, akkor is ha csak 1 van, igazából nem az iskolai dolgok miatt írtam. Hanem ha keresztrejtvényt fejt-naponta teszi-vagy bármi mást csinál, ahol gondolkodni kell, vagy csak beszélgetünk valamiről, amihez lexikális tudás kell,rögtön rákérdez valamire tőlem,de olyasmire, amit talán az adott szakot tanító tanár se tudná, mert annyira "triviális". És egyébként szerintem sok mindent nem tudok, ami "alap", de sok mindent tudok ami az, és azon túlmutat. Szóval az életem 23éve arról szól,hogy megpróbál "lejáratni". Egyszerűen látom az arcán, hogy élvezi, már megtudom különböztetni melyik mosolya mit jelent. Ő csak szakmunkást végzett,nem tudom,hogy ez e a baj,nekem nem baj. De annnyira elegem van már abból, hogy folyton ezt csinálja, már nem is nagyon veszem fel,csak az a mosoly...Szinte mindenkivel ilyen a családban,de velem a leginkább. És nem értem. Amúgy ezeken kívül sose beszélgetünk, max annyit,hogy "szia!". Bár elsőre senki se nézné ki belőlem,mindig "otthonülős" típus voltam, mostanában néhányszor elmentem a barátnőmhöz,ez tőlem már hatalmas szó. Rögtön jött azzal,hogy biztos pasizni megyek, meg hova megyek,minek,mikor jövök. Ez azért érdekes, mert amúgy bármi gondunk van az őt nem érdekli. Szóval szerintem nem adtam rá okot,de mindig a "legrosszabbat" feltételzi rólam. Ez miért lehet? Ezek után nem tudom a barátom,hogy hozzam haza bemutatni, aki ráadásul még külföldi is, Édesapámban meg túlteng a nacionalizmus, szerintem nem lesz vele gondja-tehát nem fog kiabálni stb-, de hogy hozzászólni nem fog, az tuti, és talán örülni sem.:S Mit tanácsoltok?2011. máj. 27. 17:21
21/24 Barnabas30 válasza:
Úgy megvert, hogy alig bírtál lábraállni??? És ezt akarod te támogatni öregkorára??? Úristen, eldobom magam! Amúgy a gyermekbántalmazás egy BŰNCSELEKMÉNY.
22/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit tett, de mégiscsak az apám. Ha a kapcsolatunk nem lesz ettől is rosszabb, én nem fogom azzá tenni. Igazából nem tudom, hogy tényleg az van e, amit az egyik válaszoló írt,hogy jót akar, csak "rosszul közelíti meg", leszámítva persze a verést, de azok már nincsenek. Vagy én vagyok túl naiv, és találok mindig mentséget neki. Mert nem akarom elhinni,hogy nem szeret. Egyébként a nőkről úgy általában nem gondol túl sok jót, ezt úgy kell érteni, hogy a férfi már azért jobb, mert férfi. Holnap elmondom itthon, hogy a teljes nyarat Finnországban töltöm, ezt valószínűleg csak apum nem fogja helyeselni, de nem a jóváhagyását kérem, csak bejelentem.
2011. máj. 27. 23:25
23/24 anonim válasza:
20:11
elolvastam amit belinkeltel es tok jo kis iras. Koszi.
Kedves kerdezo.
Szerintem azt a rossz megkozelitest en irtam de akkor meg nem tudtam a veresrol. Bar az alap velemenyem nem valtozik, hogy a primitiv szemelyiseg az oka ennek a torz ideal-kepnek, ami megtalahato a 20:11-es hozzaszolo altal belinket oldalon is.
Amugy tudsz finnul? Nagyon erdekes lehet! Egyszer en is elmennek oda. Remelem fogok is. :) Bar nekem az egesz sakndinavia vonzo, leszamitva a hideget. :)
24/24 A kérdező kommentje:
Már elég sokat, mert naponta tanítgat a párom finnül és svédül is. De persze még nagyon sokat kell tanulnom. Holnap pedig beadagolom, hogy ez egy komoly kapcsolat. Hisz idejött miattam....
2011. máj. 28. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!