ötlet, mit vegyek páromnak (fiú) 2. évfordulóra?
Figyelt kérdés
olyan sok mindent kapott már, hogy nincs ötletem
valami vicces, jópofa apróság kellene, ami nem drága
Kapott egy iPhone-t tőlem, és kikötötte, hogy egy darabig nem vehetek neki ajándékot.
de én azért valami apróságot szeretnék!
2011. máj. 27. 08:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy fotógömb is jó lenne a közös képetekkel!
Vagy ha szeret egy sportot, például a Forma 1-et akkor ahhoz főződő dolgokat is adhatnál neki, póló, sapka stb...
Mi is lassan 2 évesek leszünk és nem igazán jut eszembe, hogy mit kaphatna még.
2/5 anonim válasza:
Én vettem a vőlegényemnek vicces zoknit a Reálba, meg azt hiszem Cba-ban is lehet kapni, az volt rá írva, hogy gyúrúnk vazze, mert szereti a Gálvölgyi showt, köztük ezt a részt, de különböző szövegek vannak rajta, meg van keresztneves zokni is!!!
3/5 anonim válasza:
Ha olyan apróságot szeretnél, amit biztosan értékelne, főzz neki egy finom vacsorát. Nem kerül sokba, jót tudtok beszélgetni közben és persze így tudathatod vele leginkább, mennyire szereted. Remélem, jól sikerül majd, sok szerencsét :)
5/5 A kérdező kommentje:
egy kis képkeretet vettem, beleteszem egy képemet, ezt ki tudja tenni a munkahelyén. vacsizni pedig elvisz, szóval a dupla vacsi nem nyert:)
köszi szépen:)
2011. máj. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!