Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya miatt teljesen idegbeteg...

Anya miatt teljesen idegbeteg vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már görcsöl a fejem ma annyit sírtam.

Anya ma egész nap veszekedett velem ordítozott és csúnyán beszél.

Azt mondja nem csinálok semmit itthon, pedig ez nem igaz megcsinálom azokat amiket én gondolok, jó nagy dolgokat tényleg nem de ezért miért bánik így velem??

Másokat hasonlít hozzám, hogy ők mennyivel jobbak, közben meg semennyivel, lehet még rosszabbak is.

Nagyon ideges vagyok most, görcsöl a fejem.

Holnap vizsgázok ha megbukok ami lehetséges tuti pokol lesz itthon az életem,nincs senkim ahova tudnék menni, már azon gondolkodom hogy hülyeséget teszek.

Egyedül a pici kutyusomat sajnálnám itt hagyni!

Valaki lásson el valamivel hogy mit tegyek hogy jó legyek???????

18/L

2011. máj. 26. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg:) Menj el a barátaiddal valahova.Szórakozz és felejtsd el.

Egy jó barát csodákra képes,amikor elmondhatod valakinek a gondjaidat:)

Sok sikert a vizsgához!

2011. máj. 26. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Hülyeséget semmiképp ne csinálj, nem éri meg!!! Ne szólj vissza anyukádnak, engedd el a füled mellett amit mond, ne stresszelj miatta, ha nem szólsz vissza, lehet rá un a piszkálódásra!!!
2011. máj. 26. 16:45
 3/5 anonim válasza:

Velem is ez a helyzet, anyám folyamatosan piszkál, bennem csak bnőm tartja a lelket, ha rá gondolok az tart vissza attól h valami hülyeséget csináljak

nekem csak ő van és soha nem akarom elveszíteni...én azt tanácsolom h próbáld levezetni a feszültséget...járj el futni stb és próbálj nem odafigyelni rá

2011. máj. 26. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
velem ma ugyanez volt! a vizsgát leszámítva szóról szóra igaz az egész! egész nap ordít, mintha nem lenne jobb dolga :(
2011. máj. 26. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Miket csinálsz otthon? Mi számít Neked nagy dolognak? Mert az sem mindegy...
2011. máj. 26. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!