Elmenjünk a párommal a volt barátnőjének az esküvőjére?
Köszi a válaszaitokat.
Alapból nem tartom magamat féltékeny típusnak, de azért... Nem tudom, hogy nekem hogy esne, ha az esküvőn lánám őket mondjuk egymáshoz simulva táncolgatni, vagy valami... Nem tenném szóvá, az biztos. A párom reakciója valóban érdekel engem is, bár szerintem miattam megjátszaná magát.
A kapcsolatuknak a lány vetett véget, nagyon szenvedett a párom, azt tudom. Mégis a lány erőltette, hogy tartsák a kapcsolatot, és egyszer a párom is valami olyat mondott, hogy "nem tesz jót neki, ha sokat vannak együtt". És oké, 7 év az 7 év, ennyi idő alatt már csak túltette magát a történteken, de (hülyén hangzik) nem akarom, hogy boldogtalan legyen. (Amúgy nekem is jó lenne, ha ott ülnék mellette, mikor az a hajó végleg elmegy...)
jaj Istenem, miért kellilyennek lenni valakivel,akit egyszer szerettetetek? Én tanu voltam az exem esküvőjén és ő az enyémen. a legjobb barátomma is, azóta mindkettőnknem családja van, összejárunk,a gyerekek együt játszanak, a lány a keresztlányom.
Nem értem, ha egyszer valaki érdemes volt a barátságra annak miért kéne eltűnnie a szerelem elmúltával?
Elsővel értek egyet én is. Szerintem is azért nem akar elmenni, mert fájna látnia, hogy máshoz megy a volt nagy szerelme. Nem tudom, elmennék-e. Tény, hogy a párod reakciója minden elárulna, tehát valszeg el kellene menni. A lagziban meg sztem jó sok pezsgőt innék, mert ezt józanul tuti nem bírnám ki.
Úgy látom a válaszok alapján, csak én vagyok ezzel így, de én már rég szakítottam volna, mert ez elég abszurd helyzet. Ahogyan valaki írta is, szex után nincs barátság.
az én egyik exem is ott volt az esküvőmön. mondjuk ő a férjemnek jó haverja, és ő akarta meghívni őket, meg a menyasszpnyát is nagyon kedvelem, nagyon helyes lány (ez durva, de hasonlítunk :)).
szóval szerintem menjetek el, ha a párod szeretne menni. mi baj lehet? ha nem érzitek jól magatokat, eljöttök. neki akkor lenne rossz, ha ő egyedül lenne. (avagy:"az esküvődön én is ott leszek...")
12.21!
Nekem is ez a véleményem. Főleg, hogy a kérdező még olyat is írt, hogy a párja állítása szerint se lenne túl jó ha sokat lennének együtt. No szerintem ezzel mindent elárult...
"Nem tesz jót nekem, ha sokat vagyunk együtt" ergo: "Nem tudlak kiheverni, még mindig érzek irántad valamit."
Akkor kérdem én: minek van a mostani kapcsolata?
Szerintem, lehet az ex-el fenntartani egy emailezős/telefonos kapcsolatot továbbra is, ha olyan téma köt össze minket, amiben segíteni tudjuk egymást. Például ha mindketten kertészek vagyunk, és hallok egy úgy eljárást, hogy hogyan lehet a babot nagyobbra növeszteni... az exemnek meg mindig az volt a baja, hogy nem nőttek nagyra a babjai, akkor megírom neki nyugodt lélekkel az új módszert emailben. (És ettől még eszem ágában sem lesz felmelegíteni a régi rossz kapcsolatot...)
Na hasonlók..., de a direkt személyes találkozásokat nem kell keresni.
Esküvőre elhívni meg még inkább túlzásnak tartom.
Vagy ti ketten és a párod excsaja+vőlegénye összejártatok eddig is? Amolyan egy baráti társaságba tartoztok? És te is rendszeresen találkozol a csajjal, (azt leszámítva, hogy mit érzel iránta, na)?
Én el nem mennék a helyedben akkor, ha nem ismertem eddig is személyesen a csajt.
Ha meg igen, egy baráti társaság, akkor nem tudom hogyan lehetne kimagyarázni a meg nem jelenést, de akkor sem kén nagyon odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!