Csináltattam anyám tudta nélkül köldök piercinget. Kivetette, mert nagyon vallásos, és szerinte bűn. Akkora nagy bajt csináltam volna?! 17L
Nem bűn, de 17 évesen az anyukád dönt, a minimum az lett volna, ha megkérdezed tőle, hogy engedi-e.
Az én szüleim nem vallásosak, de csak az engedélyükkel csináltattam annó piercinget.
Szerintem anyukádnak se a vallásosság miatt volt vele baja, hanem mert a háta mögött megcsináltattad.
22N
Mostanában hallottam arról, milyen csúnya lesz a helye, ha majd a terhesség alatt megnő a has és vele együtt vágásnyi méretűre nyúlik a lyuk hege is. Merthogy a lyuk az örökre ott marad és a terhesség során növő has szépen megnyújtja. Gyönyörű látvány. Esküszöm, áldom az eszemet, hogy mégse szúrattam, pedig 16 éves koromban én is nagyon szerettem volna, már az ékszer is megvolt hozzá.
25 N
Na most látom, hogy előttem írták ezt a dolgot olyanok is, akik már voltak terhesek. Akkor tényleg nem légből kapott a feltételezés...
25 N
Az a helyzet, hogy 18 év alatt csak szülői engedéllyel szokták vállalni a szalonok.
Ha elmúltál 18, akkor rakd vissza.
Nekem speciel nem tetszik, de bűnt nem követtél el, az biztos.
szerintem nem bűn, de bajban baj....
17 éves vagy, nem vagy még 18! s
szóval illett volna megkérdezni... és akkor nem lett volna az egészből ilyen bonyodalom
Sokan írják, hogy bezzeg ha 18 lesz akkor mindent megtehet, mert akkor már nagykorú.. szerintem semmi nem fog változni. A szigorú szülők ugyanúgy szigorúak maradnak a szülinap után is. A gyerek hiába érvel ezzel, hogy 18, a szülők nem lesznek egyik napról a másikra laza arcok, és igazából a gyerek is ugyanúgy vágyni fog az egyetértésre, a szülői engedélyre, mert ugyanúgy nem szereti a konfliktust.
Szerintem kisebbségben vannak azok a szülők, akik ezt figyelembe veszik, hogy "na majd ha elmúltál 18, akkor már ezt csinálhatsz meg azt csinálhatsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!