Csináltattam anyám tudta nélkül köldök piercinget. Kivetette, mert nagyon vallásos, és szerinte bűn. Akkora nagy bajt csináltam volna?! 17L
...mellesleg evangélikus suliba íratott :D
Szavam sem lehet:D
Egyáltalán nem baj. Vagy beszélj vele erről, próbáld meggyőzni, vagy egy év múlva csináltasd újra. Sajnos, csak 18 éves korodtól lesz a "te tested" addig az "övé". Érted, mit mondok. Még ő "rendelkezik" a tested felett. Viszont egy év múlva már nagykorú leszel, onnantól kezdve azt csinálsz magaddal amit akarsz. Nem szólhat bele.
Persze, vannak kivételek. Nekem is nehezen, de megengedte a nyelv, és orr piercinget 16 évesen. Szépen lassan adagoltam neki, most már igaz, felnőtt vagyok, de legalább nem lepődött meg a tetoválásokon. :) Hajrá.
Én nem hallgattam senkire. anyukám nagyon utálta a piercingjeimet, de nem szólt bel.
Van: szemöldök, nyelv, és ajakpiercingem.
Volt: orr, egy rakat fülbevalóm, köldök és intimpiercingem (ez utóbbit magam csináltam)
egy éve szültem, az utolsó kettőt a terhességem tudatában szedtem ki.
Sikerült védenem a bőrömet a striáktól.
ahoz képezt, hogy szültem, viszonylag lapos a hasam, nem csíkos. Kivéve egy helyen. A köldökpiercingem helyen felhasadt a bőr kotőszöveti része, egy 12 centis hosszú, egy centi széles, undorító pirosas rózsaszínes csík jelent meg az utolsó trimeszterben.
Nem múlik el. Voltam vele dokinál, ő mondta, hogy egyre gyakoribb, hiszen mostanában kezdenek szülni a köldökpiercing-láz fiataljai.
Barátnőmnek is volt, ő egy hónap után kivette. Jövő hónapban szül, neki nem repedt be.
Én azt javaslom nagyon gondold meg!
Imádom a piercingeket, de ezt az egyet nagyon megbántam!
25/l
A köldök piercinngel ugyanúgy jártam mint az utolsó. :(
17 évesen csináltattam, 26 évesen vettem ki, amikor már a pocakom növekedni kezdett. Szétrepedt a bőr egy picit, aztán a második terhességnél még jobban. Most elég csúnya, pedig nagyon izmos hasam van, mert edzek. De ez az egy elcsúfít.:(
Úgyhogy szerintem is gondold meg mégegyszer, és nem vallási okokból. Tegyél máshová, pl. nyelvedbe, az később is beforr.
1. nem bűn. de azért kérdezd meg, hol van ez leírva... és akkor a füébevaló is bűn?
2. persze nyilván gyerek vagy még a szemében, így ő dönt. de ha már úgyis lyuk van a hasadon, benne is hagyhattátok volna
3. azt hittem, már nem divat az ilyemi... az én tinikoromban volt menő a köldökpiercing és hát az 13-15 éve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!