Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik sok férfi között...

Nők akik sok férfi között dolgoztok, hogy engediktek el a fületek mellett a bókokat?

Figyelt kérdés

Mérnök vagyok,nő.elég ritka,14 pasival dolgozom együtt,5-10 évvel idősebbek.

És folyamatosan kapom hogy de jó hogy végre egy csinos nő is van,de csinosan öltöztem fel ma is,stb.Nem akarnak semmit,csak ilyenek.

És annyira jól tud esni.

Van párom,sok éves kapcsolat,már észre se veszi ha egy csinosabb szoknya vagy akármi van rajtam.

És annyira rossz igy.

(bár hozzáteszem párom szeret,csak már nincs meg a rajongósság,az itteni pasik meg a feleségükkel/barátnőjükkel nyakam rá h nem ilyenek,tehát realizmus megvan,de akkoris)

2011. máj. 25. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja én is voltam új kolléganő egy ilyen cénnél. Hát annyian még nem akartak megkaparintani, mint akkor. Aztán jött egy újabb lány. Na, akkor már nem voltam annyira érdekes, hisz én nem adtam be a derekam. Aztán, mikor az új lány beadta a derekát, akkor meg megint én lettem érdekes... Érted?!
2011. máj. 25. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is multicégnél dolgozom, férfiak közt. Rajtam kívül van még egy nő. Állandóan dicsérnek főleg ha valami új ruhát veszek fel amit még nem láttak. Nekem jól esik. Most dolgoznak diákok is és ha jön egy lány aki csinos és szép is,akkor szemek kiguvvadnak, csak úgy csorgatják a nyálukat. Jól mondta az egyik válaszoló, ilyenkor a másik fejükkel gondolkoznak:))
2011. máj. 25. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
mond meg a párodnak, hogy jól esne, ha bókolna.
2011. máj. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!