Megcsalnád a feleségedet/barátnődet mert az meghízott?
Meghízásért megcsalni? Hol élünk? Az állatok ösztönlények. Én ember vagyok.
Ha valaki meghízik, ugyanaz marad, mint aki eddig is a társam volt.
Ha meghízik, akkor vagy beteg vagy beteg. Mármint vagy beteg - a teste (de ki az, aki azért mert a társa akár lerokkanna baesetben - tehát beteggé lenne a teste, elhagyná a társát?). Ha pedig a lelke beteg - mert az elhízás még gyakrabban oda vezethető v9ssza, akkor kérdem én: ki az, akinek legelőször kell segítenie, ha nem a társa, hogy helyrejöjjön a lelkében, ami nincs rendben? Ki az, ha nem a társ, akinek már rég észre kellett volna vennie, hogy a társának nincs rendben valami a lelkében?
Aki ilyen esetben csal, az nem társ... szerintem....
A megcsalast nem lehet megmagyarazni. Ha mar nem talalod vonzonak, megmondod neki, hogy vagy lefogyasztja magat vagy nem tudsz majd hozza vonzodni es kenytelen leszel kilepni a kapcsolatbol. Ez a tisztesseges, nem megcsalni meg szo nelkul lelepni. A problemakat meg kell tudni beszelni es biztos, hogy valamit lehet tenni, ha nem ugy veti oda a ferfi a nonek, hogy "te dagadt diszno, huzza' innen", hanem ugy, hogy "dragam, ugy erzem, hogy az utobbi idoben sokat felszedtel, menjunk el egyutt futni/vettem neked egy kondi berletet stb" akkor teljesen mas lesz a reakcio is es nem fogja a no ugy erezni, hogy jobb lenne, ha kinyirna magat.
Megcsalasra nincs mentseg! Ez egy hulyeseg. Max. erre fogja a megcsalast.
Na, ja. Erre gondoltam én is.
De ha már "összeáll" valaki a másikkal, akkor vállaljon már érte felelősséget is, ne csak az ágyban legyn már jó neki... (mert arra tényleg a szeretőt szokás csak tartani...)
Nem csalnám meg, de ha hosszú távon sem változtatna, akkor elhagynám.
Az pedig hülyeség, hogy attól még ugyanaz az ember. Nem ugyanaz. Más a külseje és az esetek 90%-ában gátlásos, magába forduló, önbizalomhiányos lesz a túlsúly miatt. Egy ideig természetes, hogy támogatom, de ha egésznap zabál és meg sem mozdul, vagyis semmit nem tesz azért, hogy változtasson, akkor bizony magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!