Kiket tisztelnek jobban?
Egy olyan lányt, aki már 12 évesen összefeküdt mindenkivel, most 21 évesen van 1 kisgyereke, és 1 férje, akit mindegyre megcsal ( s a könnyűvérűségét mai napig nem hagyta el, sőt büszke erre).
Vagy 1 olyan lányt aki 20 évesen neked adja a szüzességét, szeret, megbecsül és megadja neked a kellő tiszteletet, mint barátnő/feleség
Az ilyen lányokat csak kihasználni akarják a házasságra , magukat lekötésre még nem vágyó srácok.
Viszont mikor majd komoly kapcsolatot akarnak, nem az olyat (első fajta) fogják keresni, hanem a második fajtát hidd el.
Volt nekem aki udvarolni akart, 4 alkalom után megmondta, hogy ilyen feleséget akar, de még nem tart ott, és nem akar kihasználni, és végünk is lett.
Ja, azóta eltelt jópár év, össze is házasodott, egy egyszerű rendes tisztességes lánnyal. Nem olyannal akit akkoriban kergetett.
Én is megtaláltam az igazit.
A leírásod alapján egyértelműen a másodikat tisztelem jobban.
De nem tudom, erre vagy-e igazából kíváncsi. Nem lehetséges, hogy valami más miatt nem érzed, ha tisztelnek, vagy nem engeded, hogy megbecsüljenek? Csomó olyan lány van, aki hosszú ideig tartogatja a szüzességét, pedig jól néz ki, okos, művelt, és ezzel tisztában van, ezért erkölcsi magaslóról néz a fiúkra, és nem megy bele kapcsolatokba. Ezért aztán nem lesznek kapcsolatai, a fiúk pedig nem veszik számításba, mert annyira elzárkózó. Talán ha jobban látszana rajtad, hogy nyitott vagy kapcsolatokra, emberekre (ettől még nem kell lefeküdni azzal, akivel nem akarsz), ha mások jobban tudnák érzeni magukat veled, mert elfogadod őket, akkor többre becsülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!