Egy pasinak mennyire fontos hogy milyen egy nő hajszíne?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a szőkéktől?Mit gondoltok a feketékről,a vörösekről?Mit sugal a hajszín?
Melyik tipus a kedvencetek?:
A hosszú haj vagy a rövid haj tetszik jobban?
2009. márc. 15. 15:39
1/10 anonim válasza:
mindegy csak ne legyen rövid. a legtöbb nő rövidre vágatja a haját, pedig a rövid haj az nagyon kevés nőnek áll jól. ahoz hogy egy nőnek rövid haja legyen nagyon nőiesnek kell lennie.
egyébként szerintem annyira nem fontos, persze számít az is de nem ez a legfontosabb, az összkép a lényeg
2009. márc. 15. 16:19
2/10 anonim válasza:
A hosszú mindenképp nőiesebb, és ha ápolt szép is. A szőkékről a férfiak azt gondolják, hogy buta szexbombák, a feketékről nincs ilyen hasonlat, de tetszik nekik szerintem, a vörös ma már nem annyira divatos, kiv. 1-2 árnyalat, de egyébként mindegy milyen a szin, csak legyen jó az összkép sztem 20/L
2009. márc. 15. 16:24
3/10 A kérdező kommentje:
A mellirról mi a véleményetek!Páldául egy pelikán,vagy papagáj féle színről?A rózsaszínes,lilás,kékes,zölde félékről?Itt is az öszhang számít?
2009. márc. 15. 16:30
4/10 anonim válasza:
Azért ez korfüggő is, mert lehet egy tini csaj rózsaszín rövid hajjal is trendi a fiúknál, de egy 30as pasi biztos nem bukik rá. Alapvetően a hosszóhaj a menő, a következő pillantás úgyis a mell.
2009. márc. 15. 16:50
5/10 anonim válasza:
én mer láttam olyan negyvenes nőt akinek voltak rózsaszín melírjai, és tök elegáns volt vele, meg láttam már másik 40 körülit hasonló melírokkal de az inkább olyan volt mint egy vén bohóc aki fiatalnak akar tűnni. persze hogy itt is az a lényeg hogy hogy nézel ki meg összhang.
2009. márc. 15. 17:10
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy kinek mi az esete. Vannak olyan pasik, akiknek pl. alapból nem kell egy szőke nő, mert nem tetszik nekik ez a hajszín. De ez a nőkre is igaz. Nekem pl. nem jönnek be a szőke pasik. De mivel a személyiség, a kisugárás a legfontosabb, azért akadtak már kivételek.
2009. márc. 15. 17:31
7/10 anonim válasza:
Mennyire fontos a hajszíne?Kábé mint a származása.Nem jobban.Mivel ha az eredeti hajszín nézzük besorol bizonyos csoportokba. Biztos van amúgy akinek fontos, mert van, de minél intelligensebb valaki annál kevésbé...Amúgy is a hajfestékek és a vegyipar korában kit érdekel??? Olyan lehet amilyet akarsz.
De ha ehy vegyi hidrogénszőkét termékenyít meg a férfi akkor a gyerek nem örökli a szőkeség génjét, mivel a csaj műszőke volt. A természetet nem is oly könnyű becsapni...?
2009. márc. 15. 18:57
8/10 anonim válasza:
Ah nem erdekli a ferfiakat!Vannak kiket igen de...csak a megjelenes Latszataert valakik Viccet űztek a hajszinből
Szerintem a hajszin nem lenyeges dolog a belső a fontos,es a cselekedetek fontosak.
2009. márc. 16. 11:58
9/10 anonim válasza:
Mindegyik hajszin vonzó es szep nekunk embereknek szeretnünk kell egymast es joknak kell lennünk egymashoz.
2009. márc. 16. 11:59
10/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy eredeti természetes színe legyen... a hosszúság sem hátrány ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!