Tetszik vv Anikó új hajszíne? Linkkel
2011. aug. 15. 18:10
1/13 anonim válasza:
túl sok nem látszik belőle,mivel össze van fogva,meg nem esik rá fény
2/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a hajszíne,jobb mint a fekete. A fekete nagyon öregítette.
3/13 anonim válasza:
amúgy nekem tök mindegy milyen a haja színe,mert totál hidegen hagy maga a VV is
4/13 anonim válasza:
annyit látok hogy barna lett a haja.
szerintem mindkettő jól áll neki :)
ennyi az én véleményem.
5/13 anonim válasza:
Ebből tényleg nem sok látszik.De nekem tetszett a fekete,szerintem neki nagyon jól állt.(Amúgy utrálom ezt a nőt)De azok a babahajak..valamivel hátrasimíthatná....
6/13 anonim válasza:
Hát ebből nem sok látszik. Egyébként annyira undorító a "mosolya". Olyan gonosz pofája van, meg ahogy felhúzza a szemöldökét meg pfff. Olyan férfias ilyenkor. :-)) Meg a babahajak. =)) Egyébként szerintem a fekete nagyon jól állt neki.
7/13 anonim válasza:
jobban áll neki, de nekem mindenhogy unszimpatikus :))
8/13 anonim válasza:
Én nem szeretem a festett fekete hajat, de neki jól állt, ebből a képből nem sok látszik, de el tudom képzelni barnán.
9/13 anonim válasza:
áttam valahol egy képet ahol kivan engedve a haja.
szerintem nem jobb.
ritka az ha egy lánynak a fekete haj áll a legjobban, de neki biztos, hogy az.
10/13 anonim válasza:
én sem szeretem a fekete festett hajat, de neki kifejezetten jól állt..ez a mosatni vöröses nem tetszik..szerintem vissza fogja festetni még feketére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!