Ha egyetlen egy dolgot kívánhatnál, mi lenne az?
Nehéz kérdés, de azt hiszem boldog párkapcsolatot azzal, akit szeretek és aki a nagy ő. Nagyon szeretném már azt érezni, hogy megtaláltam az igazit.
A pénz nem érdekel, azért tanulok, hogy ne legyen gondom az életben, páromnak sem egy munkakerülő alulművelt embert választanék, hanem egy értelmes dolgos embert, tehát remélem ez sosem lesz gond.
Egészség, hát..remélem azt nem kell kívánni.
Lehet, hogy most OFFolni fogok, de én már sokszor elgondolkodtam valamin. :)
Tehát: ha valóban jönne a jótündér, angyalka, aranyhal, tökmindegy és én kívánok egyet, mi van, ha átver az illető? Pl: azt kívánom, hogy gazdag legyek. Meg is van, de mondjuk soha nem lesz gyerekem, mert a vadiúj kocsimmal nekimegyek egy fának és meddő leszek? Vagy ugyanígy gazdag leszek, de mondjuk pár évre rá elvisz a rák?
Szerintetek? Nekem ilyenkor mindig a Bájkeverő c. film jut eszembe, remélem, tudjátok, mire gondolok. :)
Elhiszem, mocsok helyzet ez, hogy nincs munkahely, de amit én tanulok,arra hála a jó istennek van kereslet, nem félek, hogy nem lesz munkám.
Ami a másik még,hogy sokan tényleg nem akarnak dolgozni. Sírnak,hogy nincs munka, de ha adódik valami, akkor rögtön van kifogás. Tisztelet a kivételnek,akiket őszintén mindenkinél jobban sajnálok, mert sajnos ilyenből is sok van.
Egyébként nincs gondom azokkal, akik szakmát tanulnak, az egész családomban mindenki szakmát tanult, nekem abszolút nincsenek előítéleteim, a tűzoltó illetve autószerelő férfiakat pedig kifejezetten dolgos, vonzó embernek tartom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!