Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomtól jogom van kérdező...

A barátomtól jogom van kérdezősködni hogy mibe nyúlt bele?

Figyelt kérdés

Mostanában furdal a kíváncsiság abból kifolyólag hogy frissen szerzett ismerőseivel akik 30 feletti férfiakról van szó, esténként el járkálnak nem tudni hova, fekete sötétített ablakos autókkal teszik ezt, eddig 2darabot láttam a házunk előtt mikor vártak a barátomra

Laikus szemmel mikor kukucskáltam az ablakból, azok az emberek se stimmeltek kivoltak öltözve meg az egyikük garbót hordott borostás arcuk volt

Anyának elmondtam ugyanígy a sztorit, azt mondta valamibe belemászhatott és ne is várjam hogy meg fogja osztani velem, mert biztos nem törvényes és rámkötötte hogy ha jót akarok hagyjam ott mert nem tudni mi folyhat "ott"

Ti azért tennétek egy próba rá világítást a dolgokra?

2011. máj. 23. 23:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

:-D Utolsó kettő de hülyék vagytok :-) De jogos.

Ettől függetlenül azt gondolom tudsz te egyes dolgaikról amik nem tiszták, most csak zavar,hogy valamit nem tudsz. Homokba fejdugás nem valami jó ötlet, ha tudsz valamit tutira, hogy folyik, de hogy mi az nem, attól még ott van a dolog, és vagy elfogadod így, vagy sem.

2011. máj. 24. 02:00
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
0:55, 1:14 hehe :-D
2011. máj. 24. 03:02
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

A fóliázott ablakú autó és a borosta még SEMMIT nem bizonyít, hogy ők "maffióznának". Nem szabad a külsőségekből ítélni. Viszont nyugodtan rákérdezhetsz, hogy hova megy és mit csinál, hiszen elvileg egy párkapcsolatban nem szabad, hogy a feleknek titkaik legyen egymás előtt.

Viszont az észosztóknak: NE ÁLSZENTESKEDJÜNK már, kérem! Ma nálunk talpigbecsületesen csak gombokat lehet keresni.

2011. máj. 24. 06:53
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Kérdés az hogy nyugodtan alszol-e?

VAgy hogy az eset után nem félsz ha egyedül vagy otthon?

Ha igen akkor dobd a srácot! Nem viccelek! Mert mi lesz ha belemászott valamibe? ÉS akkor is folytatni fogja ha már lesz gyereketek? Nem fogod félteni a gyereket? (bármikor kitéphetik a kezedből, elrabolhatják...stb zsarolás alapnak tekintik majd)

2011. máj. 24. 07:17
 15/19 anonim válasza:
76%
Ezzel azzal foglalkozik, nyilván három év alatt hozzászoktál. Biztosan félted a párod, ez érthető. Kérdezz csak rá és a válasza után elkezdhetsz gondolkodni a továbbiakon. Nem kellene egyből filmbe illő maffiózó sztorikat gyártani.
2011. máj. 24. 07:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő után furcsa,hogy nem tudsz a dolgairól.
2011. máj. 24. 08:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen gáz, amit itt elpoénkodtak egyesek, ugyanis ha tényleg nem lenne semmi az egész ügyben, akkor a srác gondolom elmondaná a barátnőjének, hogy ne parázzon! De így hogy titkol, így egyértelmű, hogy valamiben benne van, vagy még nincs, csak próbálkozik náluk, és majd csak akkor mondja el, ha már biztos lesz minden! Én nem kérdeznék rá a helyedben, viszont ha túl sokszor lesznek ilyen találkái, és még mindig nem mond semmit, akkor biztos hogy elbeszélgetnék vele, hogy fejezze be!
2011. máj. 24. 08:34
 18/19 A kérdező kommentje:

Tudom külsőről nem szabad ítélni, de mégis mi lehet egy olyan ember gondolata mint amikor a filmekben mennek csillogó autóval kiöltözve az autóban tartózkodók, biztosan maffiózó félék lehetnek.

Csak tudnám hogy került közéjük a barátom, neki nem voltak olyan kemény ismeretségi társasága, bár tudom elég ha valamiben utazik az illető és máris tagja lehet egy-két szervezetnek

Úgy döntöttem nem kérdezek rá, én nem félek tőlük mert biztosan kerülik a feltűnést azzal meg ha engem elrabolnának esetleg fenyegetnének fél lábbal a rács mögött lennének szerintem

2011. máj. 24. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, már ott tartassz, hogy elrabolnak, de vele maradsz. Hm.

Lehet, csak túl sok maffiózós filmet nézel nem ?

2011. máj. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!