Lányok! Elmennétek a barátotokkal és a családjával egy hétre egy külföldi nyaralásra?
Szerintem csak abban az esetben menj el velük, ha te fizeted a saját részedet. Mert ha esetleg később szakításra kerül sor, ebből még lehetnek gondok.
Én a volt barátomékkal mentem 1 hetes nyaralásra, az én részemet ők akarták fizetni, a szülők nem fogadtak el egy forintot sem. Mondtam ha nem, hát nem. Így a barátomnak adtam oda az én részemet.
A barátod szülei nyakán nem kell egész nap lógni, nyugi, picit lesztek velük is meg kettesben is. Az, hogy együtt elmentek nyaralni lehet egy jó lehetőség is arra, hogy jobban megismerd őket. Viszont lehet belőle probléma is, ha a szülők családi nyaralást terveztek a kicsi fiukkal, akkor nem biztos, hogy szívesen látnak majd.
Én a helyedben most nem mennék velük, megmondanám a barátomnak, hogy nagyon aranyos, hogy gondolt rám is, de most kihagyom. Majd jövőre ha már picit komolyabb lesz a kapcsolat, illetve a szülőket is jobban megismerem, akkor szívesen elmegyek. :)
mi több mint fél éve voltunk együtt már mikor elmentem a családjával és azok barátaival nyaralni külföldre. nekem ilyen eszembe sem jutott hogy korai lenne. szüleim elengedtek, de azt nem engedték anyuék h ők fizessék a nyaralásom. tök jól elvoltunk, jobban megismertük egymást. már teljesen a családjukhoz tartozom, engem is beavatnak mindenfélébe. és a szemebe megmondják ha valami probléma van. tehát nekem eddig(már 3 éve) nincs semmi problémám velük, nem bánnak velem rosszul. de ha te úgy érzed h köztetek nem ez a helyzet, ha nem szívesen töltenél el velük egy hetet mert tudod h rosszakat mondanak rád akkor is menny el :D. hiszen a barátodat szereted a többiekkel meg nem kell foglalkozni. és ha a szüleid el is engednek akkor meg ne mondj nemet. na de hát ki hogy gondolja :)
L/20*-*
nem tudom hány éves vagy, én már 18 évesen kettesben mentem nyaralni a barátommal. igaz nem a Maldív szigetekre, hanem Görögországba busszal :D nagyon olcsó volt, mert jóelőre befizettük.
én anyumtól kaptam ballagási ajándékba, az akkori barátom meg összespórolt rá, bár tényleg nem került sokba, asszem 45e volt utazással, szállással együtt. na meg a költőpénz. de mivel vittünk egy csomó kaját, ezért csak apróságokat kellett vennünk.
nos, a barátod s elkérhetné a szüleitől a pénzt, amit rá szánnak, és elmehetnétek ketten nyaralni.
így legalább a szülők is romantikázhatnának egy kicsit. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!