Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két probléma van a világban:...

Két probléma van a világban: 1: nem szeret a barátom 2: megfojt a szeretetével a barátom. Hogy látod? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés

Ha szétnézek a világban, legtöbb nő panaszkodik, hogy nem szereti a férje eléggé. Teljes mértékben megértem a problémájukat!

A másik probléma az, hogy arra panaszkodnak, hogy a barátja/férje megfojtja őt a szeretetével.

A barátnőm azt mondta, hogy nem szeret engem annyira, mint amennyire én őt, úgy érzi, mintha valaki szeretetből ölelné, és megfojtaná.

Kérdeztem, hogy mit tudnék változtatni, mi váltotta ki benne ezt az érzést, de azt mondja, hogy nem tudja, hisz nem csinálok semmi olyat, amiből ezt kellene éreznie.

Az én logikám azt diktálja, hogy ha valami baja van velem, azon tudok változtatni, de ő még megnevezni se tudja, mert nem tudja, hogy mit csinálok, ami kiváltja.

Ezen vitatkoztunk, hogy mondja már el, de nem jutottunk dűlőre.

Szerintetek mi a nyársot tudnék csinálni, hogy változzon az érzése?

2011. máj. 19. 22:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha valaki rátelepszik az emberre, az nagyon zavaró tud lenni. De napi 2 óra telefonbeszélgetésben, főleg egy távkapcsolatban el nem tudom képzelni, mi a fojtogató. Én örülnék neki mint kiskutya a farkának, ha szeretem a párom!
2011. máj. 19. 22:43
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem faggatod 2 órán keresztül, mint valami kihallgatáson...
2011. máj. 19. 22:44
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésedben a válasz: ő, sajnos nem szeret úgy téged, mint te őt.
2011. máj. 19. 22:44
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Megint én vagyok 22:35 vagyis 22:39 nagyon messze laktok egymástol? nem akarok beleavatkozni egyáltalán, de nem lehet hogy valami/valaki más van a dologban? én azt gondolom, hogy egy normális kapcsolatban a msik az első és arra vagyik az ember, hogy láthassa már végre a másikat, pláne ha másik városban laknak messzebb egymsátol, addig jo, amig még vágyik az ember a másikra nem pedig eltolja! szerinted létezhet ilyen? nem akarom azt irni hogy megcsal biztosan, de hát...azért...érdemes lenne elgondolkodni, értelmesnek tünsz, azért ilyet tán nem érdemelsz!!szerintem..
2011. máj. 19. 22:46
 15/32 napietus ***** válasza:
100%
azért 2 óra telefonálás elég sok. éltem távkapcsolatban, méghozz elég távoliban, mikor a férjem Kanadában dolgozott, utána meg mikor a Közel-Keleten. mi is beszéltünk akkor minden nap, de nem órákat...aki fél óra alatt mondja el azt, amit 5 percben is el lehet, az egyéb gazemberségekre is képes :) ezt egy nálunk sokkal-sokkal okosabb ember mondta, igaza volt.
2011. máj. 19. 22:47
 16/32 A kérdező kommentje:

nem olyanokról volt szó, hogy "kiszámoltam, 1 perccel nem tudsz elszámolni az egyetembről való elindulás és a hazaérkezés között, áruld el, hogy mit csináltál!", hanem mivel még csak 8 hónapja járunk, valamint elég lassan indult is be, amolyan ismerd-meg-a-másikat jelleggel.

nem csak én beszéltem, normális oda-vissza kommunikáció volt

tehát nem csak a napi dolgokról, hanem akármiről, amit el lehet képzelni.

azt kizárt dolognak tartom, hogy valakivel kavarna. viszont volt már olyan, hogy egy csoporttársát folyton felhozta, mindig emlegette, akkor rákérdeztem, hogy tetszik-e neki, azt mondta, hogy nem, csak már gimibe is együtt jártak, őt ismeri legjobban az egyetemen, ezért van az, hogy róla jön a legtöbb sztori.

ezután már nem hoztam fel ezt a dolgot. ezzel csak azt akartam mondani, hogy volt már, hogy úgy éreztem, mintha tetszene neki más, de azt mondta, hogy szó sincs erről. azóta egyszer se hozta fel a fiút, hogy megemlítettem.

2011. máj. 19. 22:56
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor fogalmam nincs, hogy mi van a barátnőddel, én se értem pedig én is lány vagyok!:) 22:35,39,46:)
2011. máj. 19. 23:02
 18/32 A kérdező kommentje:

az legalább megnyugtató, hogy nem csak én nem értem. bár ez elszomorító is, mert így a segítségnek híján vagyok.

köszi eddig mindenkinek, repül a zöld kéz :)

akármilyen ötlete van valakinek, ossza meg, szívesen fogadom mindet! csak valaki segítsen már

2011. máj. 19. 23:04
 19/32 anonim ***** válasza:

"Két probléma van a világban"

-hát de aranyos vagy te, Kérdező! : )))

ismered, ezt a verset?

*

Apollinaire: Szerelem, megvetés, reménység

"Úgy szorítottalak a szivemre mint egy galambot melyet

egy kislány megfojt akaratlanul

[...]

S ki foghat meg ki szoríthat magához fellegeket

ki teheti káprázatra kezét csalódjon az

aki égi kékkel akarja telerakni karjait

Azt hittem elragadhatom minden szépségedet és csak

a tested volt enyém

A test sajnos nem örökkévaló

A testnek rendeltetése a gyönyörűség de a szerelem

nem övé

..."

[link]

2011. máj. 19. 23:05
 20/32 anonim ***** válasza:
Hát igazán nincs mit, legalább látod, hogy nem csak te nemérted őt, hanem más sem érti a helyzeteteket! 22:35....:)
2011. máj. 19. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!