Két probléma van a világban: 1: nem szeret a barátom 2: megfojt a szeretetével a barátom. Hogy látod? SEGÍTSÉG!
Ha szétnézek a világban, legtöbb nő panaszkodik, hogy nem szereti a férje eléggé. Teljes mértékben megértem a problémájukat!
A másik probléma az, hogy arra panaszkodnak, hogy a barátja/férje megfojtja őt a szeretetével.
A barátnőm azt mondta, hogy nem szeret engem annyira, mint amennyire én őt, úgy érzi, mintha valaki szeretetből ölelné, és megfojtaná.
Kérdeztem, hogy mit tudnék változtatni, mi váltotta ki benne ezt az érzést, de azt mondja, hogy nem tudja, hisz nem csinálok semmi olyat, amiből ezt kellene éreznie.
Az én logikám azt diktálja, hogy ha valami baja van velem, azon tudok változtatni, de ő még megnevezni se tudja, mert nem tudja, hogy mit csinálok, ami kiváltja.
Ezen vitatkoztunk, hogy mondja már el, de nem jutottunk dűlőre.
Szerintetek mi a nyársot tudnék csinálni, hogy változzon az érzése?
nem olyanokról volt szó, hogy "kiszámoltam, 1 perccel nem tudsz elszámolni az egyetembről való elindulás és a hazaérkezés között, áruld el, hogy mit csináltál!", hanem mivel még csak 8 hónapja járunk, valamint elég lassan indult is be, amolyan ismerd-meg-a-másikat jelleggel.
nem csak én beszéltem, normális oda-vissza kommunikáció volt
tehát nem csak a napi dolgokról, hanem akármiről, amit el lehet képzelni.
azt kizárt dolognak tartom, hogy valakivel kavarna. viszont volt már olyan, hogy egy csoporttársát folyton felhozta, mindig emlegette, akkor rákérdeztem, hogy tetszik-e neki, azt mondta, hogy nem, csak már gimibe is együtt jártak, őt ismeri legjobban az egyetemen, ezért van az, hogy róla jön a legtöbb sztori.
ezután már nem hoztam fel ezt a dolgot. ezzel csak azt akartam mondani, hogy volt már, hogy úgy éreztem, mintha tetszene neki más, de azt mondta, hogy szó sincs erről. azóta egyszer se hozta fel a fiút, hogy megemlítettem.
az legalább megnyugtató, hogy nem csak én nem értem. bár ez elszomorító is, mert így a segítségnek híján vagyok.
köszi eddig mindenkinek, repül a zöld kéz :)
akármilyen ötlete van valakinek, ossza meg, szívesen fogadom mindet! csak valaki segítsen már
"Két probléma van a világban"
-hát de aranyos vagy te, Kérdező! : )))
ismered, ezt a verset?
*
Apollinaire: Szerelem, megvetés, reménység
"Úgy szorítottalak a szivemre mint egy galambot melyet
egy kislány megfojt akaratlanul
[...]
S ki foghat meg ki szoríthat magához fellegeket
ki teheti káprázatra kezét csalódjon az
aki égi kékkel akarja telerakni karjait
Azt hittem elragadhatom minden szépségedet és csak
a tested volt enyém
A test sajnos nem örökkévaló
A testnek rendeltetése a gyönyörűség de a szerelem
nem övé
..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!