Gyermekfelügyelettel jól lehet keresni?
Én inkább rád bíznám a gyerekemet, mint egy öreglányra, aki 100 éve van a szakmában...
Szerintem egyébként nem túl felkapott ez a dolog. Mert akik tehetősek, azok a házvezetőnőt bízzák meg sokszor ezzel, vagy egy gyakorlott bébiszittert vesznek fel. Akiknek meg nincs rá pénzük, ők inkább megoldják máshogy. Pl. egy nagy a Katika anyukája megy a gyerekekért az oviba, és viszi őket haza, játszani, másnap pedig a Pistike anyukája. Így mindenkinek jó, és nem kerül pénzbe. De egy próbát megér.
Szerintem valami különlegeset találj ki, mert rengeteg ilyen hirdetést lehet találni, szóval nagy a konkurencia, de alacsony a fizetőképessége az embereknek.
Szerintem napi 1-2 ezer forintnál többre ne számíts, mert az már havi 20-30ezer forint kiadás egy szülőnek, és ez rengeteg, ha a fizetéseket nézzük.
Esetleg előrukkolhatsz egy "gyerek-játszóházzal"... berendezed az albérleted egyik szobáját mindenféle gyereksátorral, játékokkal, festékkel, gyurmával, mesével miegymás és úgy hirdeted meg magad, mint tulajdonképpen egy délutáni napközi, de akár 7ig is vagy 8ig is maradhatnak a gyerekek... így többet tudsz effektíve keresni, de fejenként kevesebbet kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!