Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekfelügyelettel jól...

Gyermekfelügyelettel jól lehet keresni?

Figyelt kérdés
Elég sok szabadidővel rendelkezem, így arra gondoltam, meghirdetem magam, hogy gyermekfelügyeletet vállalok! Szerintetek kapni fognak rá? Vagy már inkább tapasztalt, gyakorlott bébiszitterekre van szükség? Vagy a pénzzel lehetne variálni, hogy olcsóbban dolgozok, és akkor hátha? Egyébként albérletben lakom, ha esetleg rám bízná valaki a gyermekét, ez hátrány? Huhh.. nem merek belevágni, míg nem kapok megerősítést! Pest mellett lakom, és nővérem 2 pici (3 és 5 éves) gyermekével nagyon sokat vagyok egyedül, ők is a segítségemre vannak szorulva, szóval érteném a dolgom!
2011. máj. 19. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én inkább rád bíznám a gyerekemet, mint egy öreglányra, aki 100 éve van a szakmában...

Szerintem egyébként nem túl felkapott ez a dolog. Mert akik tehetősek, azok a házvezetőnőt bízzák meg sokszor ezzel, vagy egy gyakorlott bébiszittert vesznek fel. Akiknek meg nincs rá pénzük, ők inkább megoldják máshogy. Pl. egy nagy a Katika anyukája megy a gyerekekért az oviba, és viszi őket haza, játszani, másnap pedig a Pistike anyukája. Így mindenkinek jó, és nem kerül pénzbe. De egy próbát megér.

2011. máj. 19. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
*egyik nap.
2011. máj. 19. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy ismeretlent nem biztos,hogy szívesen alkalmaznak,és nem hirdetés alapján keresnek,hanem ismerősök,kapcsolatok útján,de azért megpróbálhatod,mert ha sikerül,akkor elég jól fizetnek.
2011. máj. 19. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem valami különlegeset találj ki, mert rengeteg ilyen hirdetést lehet találni, szóval nagy a konkurencia, de alacsony a fizetőképessége az embereknek.

Szerintem napi 1-2 ezer forintnál többre ne számíts, mert az már havi 20-30ezer forint kiadás egy szülőnek, és ez rengeteg, ha a fizetéseket nézzük.

Esetleg előrukkolhatsz egy "gyerek-játszóházzal"... berendezed az albérleted egyik szobáját mindenféle gyereksátorral, játékokkal, festékkel, gyurmával, mesével miegymás és úgy hirdeted meg magad, mint tulajdonképpen egy délutáni napközi, de akár 7ig is vagy 8ig is maradhatnak a gyerekek... így többet tudsz effektíve keresni, de fejenként kevesebbet kérsz.

2011. máj. 19. 13:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a berendezés az elég körülményes és drága mulatság lenne! Köszönöm a válaszokat, megpróbálkozom vele úgy érzem!
2011. máj. 19. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!