Hogy birjam idegekkel még bő 1 hónapig?
Megőrülök.Párom másoddiplomát csinál,szenved állandóan vele és a melójával is.Nem csinálunk hónapok óta semmit,mert vagy tanul vagy dolgozik vagy ideges.
Próbálok türelmes,megértő lenni,de egyre kevésbé megy,és még bő 1 hónap van.És ha nem sikerül minden,akkor még következő félév is...
(én is ugyanazt tanulom,nekem is meló mellett másoddiploma,csak én nem idegesitem magam ha nem 5-ös valami,2esre is kiadják a diplomát,cég meg nem nézi h hanyassal csinálta az ember).
Tanulok vele sokat,de már nem birom.
És itt a jó idő,olyan jó lenne kimenni a szabadba akár csak sétálni is,vagy kaptunk még télen ajándékba wellnessbelépőt,de nem...
Nélküle meg nem mehetek,mert akkor attól is csak ideges:(
Mit csináljak?Ha tudom előre h ez lesz,akkor lebeszélem a másoddiplomáról...
24/N
Azért nehezebb megértenem a szenvedését,mert én már az első diplomám megszerzése alatt is dolgoztam heti 40 órát (nappalisként,rengeteg cserével,de megoldva),ő nem,szülei megtehették.
Most ő levelezőn van,fizeti a cég,neki is erre megy el minden szabija,csak annyi dolga van hogy tanuljon meló mellett,minden egyebet átvállaltam.Én nappalin vagyok heti 40 óra mérnöki meló,plussz neki segitek rengeteget,és nem nyafogok állandóan (najó,itt igen,de ennyi kell,de őt kimélem...ő meg rajtam vezeti le a feszülstséget)
De azt megfogadtam,hogy ha 2 diplomával melóhelyen azt mondják,h kell 3.,akkor inkább legyen meló nélkül...nem ér ennyit,nagyon nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!