Ezt jelenteni kéne a rendőrségen, vagy kéne egyáltalán foglalkozni vele?
20:50-as válaszoló, olvasd el még 1x mit írtam és rájössz, hogy egy szóval sem említettem, hogy mi történik a lakásán. Csak mondtam, hogy fel járnak oda.
A sulis kérdésre válaszolva: teljesen normális gimnáziumba járunk, tudtommal itt senki sem fogyatékos. A lány öccse viszont kisegítőbe járt.
A válasz arra, hogy hol láttam: nem pesten, várpalota.
Nagyon unatkozol te ott Várpalotán!!
Honnan tudsz ennyit a lányról?
Szinte minden lépését ismered!
Csak nem nyomozol utána?
Vagy követed egész nap mindenhová?
Vagy lehet, hogy csak féltékeny vagy mert megszerezte előled a buszsofőrt?
Szerintem te vagy beteges!
...és nem kicsit!!!
Nem tudom a kérdezőnek ez miért fáj. :) a lánynak apakomplexusa van, ezért keres apa korabeli, vagy idősebb hapsikat, és erre legalkalmasabb a buszsofőr, mert vele meg tudott ismerkedni. Ebben semmi gáz nincs. És az elmondásból egyértelmű, hogy nem a buszsofőr kezdett ki a csajjal, úgyhogy akkor meg mi a bajod? A kislánynak ez kell, hát örüljön neki. A sofőr meg miért használná ki? nem értem. Kedves hozzá, meghallgatja, együtt van vele... a csaj már majdnem felnőtt, sőt a mai 16 évesek már felnőttek, azzal dug akivel akar. Senkinek semmi köze hozzá. Attól mert te nem érted kedves kérdező, attól még nem kell azt mondani hogy beteg. nincs más aki törődne vele, hát ez van. Ennyi erővel a lakosság 99 %-át diliházba kéne csukatni, mert senki se normális teljesen minden téren.
32/N
Nem, ez nem megrontás, mivel a lány elmúlt 14 éves.
Azt nem állítom, hogy normális dolog, HA valóban "betegesen vonzódik" az 50-es buszsofőrökhöz... de ezt mi nem tudjuk, hogy a kérdező utalgat mindenfélére, (hogy miért fontos ez neki annyira, hogy tanácsot kérjen miatta, el nem tudom képzelni)
Te a rendőrségen feljelentgető,
minden lében kanál,
beteges kukkoló vagy,
aki a más szerelmi életével és a magánügyeivel foglalkozik,
mert nincsen saját szerelmi élete,
hiszen nem kell a kutyának sem!!!
További jó kukkkkkolást!!!!!!!!!
Te mocs*ok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!