Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úristen, ezekkel mit lehet...

Úristen, ezekkel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Na szóval...A szüleimtől már megőrülök...Leírom amit tudni kell róluk...

Apám:

Apám egész életében egy piás volt, mindig szétverte az aktuális családját...(Mi vagyunk a 3.-ik)...Engem 53 évesen csinált.Ami miatt sokszor szégyenkeznem kell...Már munkája sincs csak itthon van és csesztet minket...Utálok itthon lenni...Egyfolytába azt kell hallgatni hogy mien okos meg hívő ember meg templomba kényszerít minket...Aztán meg délután bever kétliter bort amit nem is szabadna neki mivel beteg és aztán egrecíroztat minket...Van, hogy tőlünk kér pénzt piára...Róla ennyi elég szerintem megvan az öszkép. ami kicsit sem túlzó!!!

Anyám:

Anyám egy szerencsétlen alak...Összeállt evvel és nem tudja kidobni mivel a ház a nevén van és papíron beteg is...Ő is azzal henceg h mennyire okos, de havi 100 ezret keres egy zeneművészeti iskolában ahol a pénzes romákat tanítják furulyázni...Semmi nyelvet nem beszél...De egyfolytában ő is azzal csesztet h tanuljak meg ilyenek...

2 éve nem engedtek el focizni Ausztiába pedig akkor megléphettem vona innen...Ehelyett beraktak egy egyházi iskolába ahol nyelven kívül semmi értelmeset nem tanulunk de minden nap halálra fárasztanak az egyházi dolgaikkal, amiket nem ellenzek csak nem hiszek bennük...

Na szóval pénzem egyáltalán nincs.Ruháim sincsenek.A lupóveremet pontosan másfél éve hordom a sapkámat 3 éve... A cipőm most lesz 1 éves...A farmeromat tavaly ősszel vettem...

A barátnőm is emiatt dobtam mert ilyen hátérrel jobb ha nem kell neki is foglalkoznia és azóta semmilyen kapcsolatot nem folytatok kb...

20 éves koromig itt leszek ebben az isolában és ha nagyon jól dolgozok akkor lesz egy nyelvizsgám angolból...Se szakma se semmi...

Mi az ördögöt csináljak?

Bocsi h hosszú lett....

2011. máj. 18. 10:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van a toborzó irodák címjegyzéke. Hány éved van még az érettségiig?

2011. máj. 18. 10:54
 22/39 anonim ***** válasza:
60%

na pont ez az vedd kezedbe a sorsod! akkor koncentrálj a focira, eljön az idő, hogy 18 leszel, ha tényleg olyan jó vagy, ahogy állítod, akkor is kelleni fogsz egy csapatnak!

ha ruhára nincs pénzed, miből szerencsjátékoztál? cigit árulsz "hülyegyerekeknek" és még Te nézed le anyádat, mert zenét tanít?

2011. máj. 18. 10:55
 23/39 A kérdező kommentje:
ne azt képzeld el, hogy bementem egy LasVegasi kaszinóba két szőke milliárdos buxával és ruletteztem...Tippmixnek hívják és 200 Ft... a minimum tét...És ha otthon vagy a fociban elég könnyen tudod forgatni a megszerzett pénzed...
2011. máj. 18. 10:57
 24/39 anonim ***** válasza:
40%
Miért hagytad abba akkor a tippmixet? Ne mondd el nekik, és csináld. Azért az nem annyira feltűnő dolog, hogy ne lehessen eltitkolni. A véleményükre meg úgysem adsz, szóval tök mindegy. És miért nem nyelvvizsgázol egyébként előbb? Gondolom, ha kimentél volna Ausztriába focizni, akkor jól tudsz németül. Menj el előbb nyelvvizsgázni.
2011. máj. 18. 10:59
 25/39 A kérdező kommentje:
Azért nem vizsgázok mert sokat kell fizetni akkor...Ill. meghúznak, hogy ha nem az ő tanfolyamukra járok.A németet egyedül tanultam...Ausztriának az lett volna az egyik feltéle, hogy beszélő szintre fejlesztem ami egy nyár alatt simán meg lett volna...
2011. máj. 18. 11:04
 26/39 anonim ***** válasza:
51%
Annyira okostojás vagy...azt írod , hogy szar az életed,de fogalmad sincs ,hogy szerezz munkát, mi akik diákmunkát vállalunk évek óta, nem alázzuk a szüleinket, olyanok amolyenek, téged el is tartanak ,zért olyan rosszak nem lehetnek????!!!??? Be kell menned a diákszövetkezetekhez, több helyre is jelentkezhetsz, dögivel van most munka, sokféle!!!!! Diáknavigátor, Melodiák, Pannonprofit , stb...keresd meg!!! Gyagyás...
2011. máj. 18. 11:36
 27/39 anonim ***** válasza:
51%

"Azért nem vizsgázok mert sokat kell fizetni akkor...Ill. meghúznak, hogy ha nem az ő tanfolyamukra járok.A németet egyedül tanultam...Ausztriának az lett volna az egyik feltéle, hogy beszélő szintre fejlesztem ami egy nyár alatt simán meg lett volna..."

ÉSZREVETTE MINDENKI, HOGY EZ MIND KIFOGÁS???????

2011. máj. 18. 11:38
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszi az oldalakat...
2011. máj. 18. 11:42
 29/39 A kérdező kommentje:

11:38

Látom nem vagy tájékozott...Ha elmész nyelvizsgázni csak úgy, hogy nem járod ki a tenfolyamot nagy eséllyel meghúznak mivel, nem ott végezted a tanfolyamot ami nekik az elsődleges profit forrásuk...

2011. máj. 18. 11:44
 30/39 anonim ***** válasza:
Hoppá! Te nem vagy tájékozott, sőt megkockáztatom ,hogy fingod sincs a nyelvtudásból, mert én érettségi előtt vizsgáztam, kinéztem az újságból egy vizsgáztató iskolát ,mert az enyém nem volt az és német és angol Ctípusú középfokú nyelvvizsgám van:):):):) - ha nem tudnád mi az leírom: COMPLEX: ÍRÁSBELI+SZÓBELI - szerintem te nem is akarsz tanulni,csak játszod itt az agyad...
2011. máj. 18. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!