Átverve érzem magam. Jogosan?
4.9 el végezte a kislányom a 8 általánost.Egy nagyon erős középsulit választott és nagyon úgy néz ki ,4 alatt végzi a 9. -et.Az iskolája másik városban van , elég komoly anyagi terheket okozva nekünk.Itt is volna, de szerinte ez ami itt van komolytalan és nem ad neki kellő alapot a majdani továbbtanulásra.
Amikor itthon van ilyen problémákról beszél: Jaj, ha nem lesz vége a táncfellépésnek idejében csütörtökön akkor nem tud fellépni a szavalóversenyen is a másik helyen és akkor még az énekléről nem is beszéltünk...:O
Csak képedek el!Az egyik program a másikba ér , a bulizás bálozás az osztálykirándulásba(most fizettük be a kb 72.re mióta iskolába jár...:))
Amikor pedig arra próbálok célozgatni, hogy ha jól emlékszem tanulás céljából ment oda,fel van háborodva! Letol,mert hogy lehetek ilyen maradi bunkó:))
7.-ben az volt a trendi szöveg, hogy utálom a matekot és onnantól az osztály egyöntetűen, le se tszarta a matekot.
Kilencedikben az első hetekben attól volt elképedve, hogy csendbe van mindenki és lehet órát tartani normálisan!Aztán kiderült , hogy kémiából , biológiából és még néhány tantárgyból olyan dolgokat vágnak az új osztálytársai amiről ő jóformán nem is hallott , mert az előző osztályával nem sikerült odáig eljutni a tananyaggal!Nem tudom, hogy van e értelme az egésznek ha ilyenek az eredményei, meg volt mondva neki régen ha nem megy nem kell erőltetni a tanulást,egy rendes polgári foglakozásból is meg lehet tisztességesen élni ha jól csinálja valaki.De tanulásnak álcázott bulizást nem fogok finanszírozni!Akkor sem ha rossz apa leszek.Az leszek?
:)
inkább legyen 4 tárgyból 65% és akk felfelé kerekítettem.
a nyelvizsgákra alapozni azért jó mert az biztos pontot ér ha megvan és nemtudod h idén milyen nehézségű érettségit kapsz.
Anyagilag még bírjuk valahogy.Úgy hogy máshonnan különítünk el rá(fogorvos,házfelújítás is abbamaradt stb).
Az angollal nem lesz gond,de most berakták nekik a németet ami lehúzza(valszeg vt egy közeli rokon némettanárnőjük akinek munka kellett:)
A matek tanár még 5-öst nem adott életében senkinek, állítólag.Pszichopata.A biológia és kémia amiben ász volt, most pont abban gyengült nagyot.A dolgok megmagyarázásában amúgy egész nyugodtan diplomázhatna a kedvenc csemetém:D.Amikor le akarom tolni valamiért úgy felnyitja a szemem, hogy még nekem van utána lelkiismeretfurdalásom, mert be mertem szólni neki én bugyuta tájékozatlan pórnép:D
Még van remény és mondják páran , hogy 9.ben visszább esnek sokan.De ha nem szedi össze magát és továbbra is ennyi mindennel akar foglalkozni tanulás mellet ,akkor be kell lássa,hogy szelektálni kell és ami tényleg fontos csak az maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!